~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~zofija katoliczka napisał(a): Nasza Rodzina Radia Maryja stanie murem za niepokalanym Jarosławem (oby żył 1000 lat) .Krzyżem i różańcem obijemy zdradzieckie mordy tym,którzy są przeciw Niemu.
Powtarzasz sie, jak falco.
Odpowiem ci w stylu Pawłowicz ,,zamknij mordę"
Sam nie potrafisz nic wymyslec. Jak malpa nasladujesz innych. To jest cecha wyrozniajaca PO-owcow, czyli motlochu sterowalnego.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~zofija katoliczka napisał(a): Nasza Rodzina Radia Maryja stanie murem za niepokalanym Jarosławem (oby żył 1000 lat) .Krzyżem i różańcem obijemy zdradzieckie mordy tym,którzy są przeciw Niemu.
Powtarzasz sie, jak falco.
Odpowiem ci w stylu Pawłowicz ,,zamknij mordę"
Sam nie potrafisz nic wymyslec. Jak malpa nasladujesz innych. To jest cecha wyrozniajaca PO-owcow, czyli motlochu sterowalnego.
Boli młocie,prawda. Ja równam do najlepszego sortu .I zacytuje jeszcze raz przemiłą Pawłowicz ,,zamknij mordę''
~~Obserwator napisał(a): A 300 Spartan znasz? Pewnie nie, ignorancie.
Nie w ilości, a w sprawności i organizacji siła!
Demonides napisał(a): "Ponad 200 osób" to zaledwie 0,5% mieszkańców Bolesławca (39303* mieszkańców).
Więcej nie ma co pisać i pozostawię to po prostu bez komentarza.
* http://www.polskawliczbach.pl/Boleslawiec
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~no pasaran napisał(a):~~Chr napisał(a):słowa niemieckiego pastora Martin'a Niemölle napisane w obozie w Dachau w 1942...
Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem.
Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.
okrutnie aktualne.
~~q napisał(a):Demonides napisał(a): "Ponad 200 osób" to zaledwie 0,5% mieszkańców Bolesławca (39303* mieszkańców).
Więcej nie ma co pisać i pozostawię to po prostu bez komentarza.
* http://www.polskawliczbach.pl/Boleslawiec
A radnych jest tylko 21, a romanowych 14?? Jaki to procent zawartości mieszkańca w Bolesławcu?