Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
~~Zico niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:20
https://youtu.be/dzE45qH3AI4

Wstyd mi za Was.
Proszę Was, przestańcie błaznować.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:20
~~PiS słuszna i jedyna partia napisał(a): Naogladales sie tvn bo od rana trabia ze mlodziez wyszla i protestuje. Tez za 50 zl pokrzycze pogadam i zawsze zarobie. Mysla ze nagle pokazujac mlodziez wygraja wybory, wrecz przeciwnie wygraja podwojnie. A ty s cier wo nadal bedziesz ze zniczem udowadniac ze ci źle

Debilu już ci z PISu się z tego śmieją co propaguje reżimowe TVP Info ,Kurski już dawno przebił Gebelsa,
~~To ja niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:23
A ja nie popieram PIS.Nie widać na ulicach ich zwolenników, a powinni w takiej chwili demonstrowac poparcie dla partii Kaczyńskiego. Nie ma spontanicznego poparcia, były autokary do Warszawy na Trumpa. Król jest nagi, młodzi go nie chcą, jest symbolem obciachu, nienawiści, konserwatyzmu w najgorszym wydaniu.To początek jego końca, jesienią PIS-u nie będzie.
~~stach niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:24
WON Z PiS-em Z NASZEGO KRAJU !
KACZOR NA BIAŁORUŚ ALBO DO KOREI PŁN. !!
~~Najlepsz partia PIS niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:24
"Czy ty wogóle wiesz po co tam pod Sąd idziesz? Pewnie wiesz tyle co twoi starzy o prezerwatywach. Gdyby ich uzywali jednego idioty bylo by mniej. " fragment nowej ksiazki (tytuł do wiadomosci autora postu)
~~He he niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:25
Dobre
~~łysu niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:26
"Jutro się tam wybieram przyjdź siłaczu to ci wsadzę w dupę ośmiorniczkę a do pyska żabę. :P "- cytat
Będę POspolity kozaku ,POznasz mnie po braku włosów ,tylko nie krzycz że masz IMUNITET
~~Pis niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:27
Wiemy jak wyglada elektorat kodu i nowoczesnej, ryba psuje sie od głowy, 6 króli, 12 mc ciazy i Kijewski. Złodziej. Dobry polski film
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.