Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:55
Brawo Mateusz! Zuch chłopak!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~obywatel niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:58
Nie wiem czy to ktoś przeczyta ale muszę to napisać.
Wszyscy mamy takie same prawa i obowiązki. Każdy ma prawo protestować czy to upamiętnienie narodowej tragedii czy niezadowolenia ze stanowionego prawa. Ale na boga jak ma być normalnie w NASZYM kraju jeżeli sąsiad sąsiada wyzywa od najgorszych . Żadna sprawa nie usprawiedliwia dzielenia narodu i eskalowania w nim takiej nienawiści mówię tu o PO jak i o PiS.
Chciałbym aby moje dzieci wychowywały się wolnym, bezpiecznym i otwartym kraju gdzie każdy może mówić i robić co chce bez żadnych obaw .

Spokojnej nocy
~~-- niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:59
~~ napisał(a):
~~-- napisał(a):
~~To ja napisał(a): A ja nie popieram PIS.Nie widać na ulicach ich zwolenników, a powinni w takiej chwili demonstrowac poparcie dla partii Kaczyńskiego. Nie ma spontanicznego poparcia, były autokary do Warszawy na Trumpa. Król jest nagi, młodzi go nie chcą, jest symbolem obciachu, nienawiści, konserwatyzmu w najgorszym wydaniu.To początek jego końca, jesienią PIS-u nie będzie.

A kto będzie? Schetyna ze swoim perlistym uśmiechem (zero charyzmy), Petru, który ciągle głupoty mówi a jego partia ma 5% poparcia, a może "król" Europy wróci i spokojnie następne afery będzie robił? Zaraz mielibyśmy pełno uchodźców. 500+ drażni was, a na tych nierobów to chętnie byście dawali. PiS ma przed sobą jeszcze wiele lat dobrego rządzenia i dzięki nim już ludziom żyje się lepiej. Nie pomoże totalna opozycja, ani zagranica. Młodzież najbardziej popiera PiS i Kukiza.
pokaż mi chociaż jedną osobę z młodego pokolenia że jest za pis.wiem ze to emeryci i rencisci sa za pis

Tak, Będzie dalej Pan Kaczyński. Właśnie jakoś większość osób przy budynku sądu to byli emeryci (właściwie sfrustrowane emerytki). A znam wiele młodych osób, które popierają PiS. Jak Ci mam ich pokazać?
~~Pis sluszna i jedyna partia niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:00
Jasne PIS wygral wybory bo glosowaly tylko dzieci i starsze osoby, he he. Mlodziez na pewno nie glosowala? Wiec jakim hu j e m wygrali wybory? I to z taka przewaga? Kur w a zrozumcie to idioci nie macie szans mozecie sobie postekac ale i tak nikt sie z wami nie liczy
~~Cukienberg niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:01
6 osób z wtyczki FB "lubi to". Artykuły o zaginionym kocie, czy o smrodzie z Łazisk mają więcej. I pewnie te 6 osób mieli tu te komenty.
A na mówcę pod sądem weźcie sobie kogoś kto zna słowa hymnu.
Dobranoc
~~mmm niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:02
PIS-tacjowe świnie!!!
~~Gk niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:06
Dobre jabłka pózniej są w sadzie
~~To ja niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:06
Na PIS głosowało niecałe 19 % uprawnionych. A twierdzą, że mają poparcie suwerena. Kłamczuchy!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza