Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:49
~~-- napisał(a):
~~To ja napisał(a): A ja nie popieram PIS.Nie widać na ulicach ich zwolenników, a powinni w takiej chwili demonstrowac poparcie dla partii Kaczyńskiego. Nie ma spontanicznego poparcia, były autokary do Warszawy na Trumpa. Król jest nagi, młodzi go nie chcą, jest symbolem obciachu, nienawiści, konserwatyzmu w najgorszym wydaniu.To początek jego końca, jesienią PIS-u nie będzie.

A kto będzie? Schetyna ze swoim perlistym uśmiechem (zero charyzmy), Petru, który ciągle głupoty mówi a jego partia ma 5% poparcia, a może "król" Europy wróci i spokojnie następne afery będzie robił? Zaraz mielibyśmy pełno uchodźców. 500+ drażni was, a na tych nierobów to chętnie byście dawali. PiS ma przed sobą jeszcze wiele lat dobrego rządzenia i dzięki nim już ludziom żyje się lepiej. Nie pomoże totalna opozycja, ani zagranica. Młodzież najbardziej popiera PiS i Kukiza.

Będzie oszalały z nienawiści Kaczyński co zamordowaliśmy jego brata wycierając sobie zdradzieckie ,,MORDY" jego nazwiskiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:50
~~-- napisał(a):
~~To ja napisał(a): A ja nie popieram PIS.Nie widać na ulicach ich zwolenników, a powinni w takiej chwili demonstrowac poparcie dla partii Kaczyńskiego. Nie ma spontanicznego poparcia, były autokary do Warszawy na Trumpa. Król jest nagi, młodzi go nie chcą, jest symbolem obciachu, nienawiści, konserwatyzmu w najgorszym wydaniu.To początek jego końca, jesienią PIS-u nie będzie.

A kto będzie? Schetyna ze swoim perlistym uśmiechem (zero charyzmy), Petru, który ciągle głupoty mówi a jego partia ma 5% poparcia, a może "król" Europy wróci i spokojnie następne afery będzie robił? Zaraz mielibyśmy pełno uchodźców. 500+ drażni was, a na tych nierobów to chętnie byście dawali. PiS ma przed sobą jeszcze wiele lat dobrego rządzenia i dzięki nim już ludziom żyje się lepiej. Nie pomoże totalna opozycja, ani zagranica. Młodzież najbardziej popiera PiS i Kukiza.
pokaż mi chociaż jedną osobę z młodego pokolenia że jest za pis.wiem ze to emeryci i rencisci sa za pis
~~Mateusz niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:52
Jestem Mateusz mam 22 lata glosowalem i bede glosowal za najlepsza partia PIS
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:52
nie ma co na głupich ludzi brednie pisac przed monitorem każdy może ide spac lepsze to niż widzieć te wpisy
~~Kfc niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:54
Pokaz mi choc jednego normalnego z wyborcow kodu po czy nowoczesnej!
~~ niezalogowany
~~Mateusz napisał(a): Jestem Mateusz mam 22 lata glosowalem i bede glosowal za najlepsza partia PIS
ja mam na imie Kamil i mam 25 lat i nigdy nie zamierzam gósować na pis.głosowałem na kogoś innego.
~~To ja niezalogowany
Mylisz się. Młodzież nie popiera PIS-u, raczej się ich wstydzi. Kukiz? Co innego, jeszcze się rządzeniem nie splamił, wielu go popiera. Liczę na nowe postacie, spoza PO. W Nowoczesnej są świetne kobiety, Petru się skompromitował, niestety. Takie rewolucyjne procesy potrafią wygenerować przywódców, Wałęsa tak zaistniał. Nie chcę powtórki z rządów PO, czas na nowych, młodszych, czas na zmiany-jak we Francji. PIS jest do niczego, wstydzę się za tych palantów.
~~Mark niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:55
~~Zico napisał(a): Znam wiele osób z tego filmu, nie będę ich wymieniał nawet z imienia.
Wiem, że macie swoje interesy niestety to jest przesada.

bez komentarza, po porostu; nie róbcie tego więcej.
Proszę WAS.

https://youtu.be/dzE45qH3AI4

Zgadzam się, wstyd mi za was, Darek nawet swoich znajomych w to wciągasz, żenada.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza