Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
211
skorn
22 lipca 2017r. o 23:07
wystarczyło, żeby zdobyc pełnie władzy

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cukienberg niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:09
6 osób z wtyczki FB "lubi to". Artykuły o zaginionym kocie, czy o smrodzie z Łazisk mają więcej. I pewnie te 6 osób mieli tu te komenty.
A na mówcę pod sądem weźcie sobie kogoś kto zna słowa hymnu.
Dobranoc
~~To ja niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:12
Władzę tak, pełnię nie. A za łamanie konstytucji Trybunał Stanu ich czeka. Prezydenta rownież.
~~PiS niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:13
~~obywatel napisał(a): Nie wiem czy to ktoś przeczyta ale muszę to napisać.
Wszyscy mamy takie same prawa i obowiązki. Każdy ma prawo protestować czy to upamiętnienie narodowej tragedii czy niezadowolenia ze stanowionego prawa. Ale na boga jak ma być normalnie w NASZYM kraju jeżeli sąsiad sąsiada wyzywa od najgorszych . Żadna sprawa nie usprawiedliwia dzielenia narodu i eskalowania w nim takiej nienawiści mówię tu o PO jak i o PiS.
Chciałbym aby moje dzieci wychowywały się wolnym, bezpiecznym i otwartym kraju gdzie każdy może mówić i robić co chce bez żadnych obaw .

Spokojnej nocy

Chcemy tego samego, ale nie zrezygnujemy z władzy bo PO sobie tego życzy.
Oni rządzili 12 lat, przypisali sobie nasze inwestycje, takie jak autostrada do Jędrzychowic, bo to my ją zaczęliśmy robić i wiele innych. Teraz My porządzimy 12 lat, bez sprzedawania naszych zakładów i majątku narodowego, a później niech społeczeństwo oceni.
Jesteśmy przeciw wojnie domowej, którą chce wywołać PO, zdrajcy Polski.
I ci zdrajcy jeszcze mają czelność chować się za słowami naszego hymnu.
Brak słów.
~~Maciek niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:23
Porządzicie albo nie porządzicie. Za dwa lata wybory. Pozwolicie na nie łaskawie? A teraz gorące lato- duużo się może zmienić. Rzesza miała być tysiącletnia, nie udało się. I żeby było jasne, nie chcę powrotu PO do władzy. Chcę polskiego Macrona.
~~kizior niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:24
to happening resortowych dzieci jeszcze trwa?
~~PiS niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:27
Kwik świń oderwanych od koryta.

~~To ja niezalogowany
22 lipca 2017r. o 23:32
Puszczają wam nerwy. Obrażać każdy głupi potrafi. Proszę o wyższy poziom wypowiedzi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza