Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Idioci w lesie
14316
#recbi nieaktywny
25 lipca 2017r. o 10:19
~~Kierowca BMW napisał(a): A
Tabliczka z napisem monitoring duzo by pomogła.
Ja bym jeszcze dodał atrapę kamerki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~rowerzysta niezalogowany
25 lipca 2017r. o 10:20
Moja propozycja to taka zeby zamontowac kamerke. Zlapac gnoji niech naprawiaja na wlasny koszt moze zrozumieja jak ktos sie nameczyl zeby to zrobic
~~Ktosiek niezalogowany
25 lipca 2017r. o 10:35
Igor, walnij się w ten pusty łeb.
To że cię nie stać na Bmw to nie znaczy że musisz od razu kierowców wyzywać.
To raczej sprawka jakiś młodych gnojków
~~ niezalogowany
25 lipca 2017r. o 10:39
Tabliczkę to zerwaliby w pierwszej kolejności...
~~mpower niezalogowany
25 lipca 2017r. o 10:48
Ty idioto komentarz na temat idiotow wiesniakow z bmw jak mozesz oceniac kazdego kierowce oceniajac po marce moze to wiesniaki z forda skody albo innej marki masz cos do bmw?? a przepraszam nie stac cie na taki luksus :) taki komentarz zostaw dla sebie tryskasz inteligiencja widze pozdrawiam wszystkich kierowcow marki bmw :)
~~Do ignora niezalogowany
25 lipca 2017r. o 10:51
właśnie widać twój iloraz, nie obrażaj kierowców BMW bo nie każdy z nie każdy jeździ jak dziwny czlowiek .

Zastosowana autokorekta

~~Posiadacz BMW to wieśniak niezalogowany
25 lipca 2017r. o 10:52
Wieśniaków z BMW też przybywa w Bolesławcu, wystarczy w godzinach wieczornych wyjść na miasto. Huczą buczą po mieście i nie jest to skoda audi czy fiat ale BMW !!!
~~mpower niezalogowany
25 lipca 2017r. o 11:00
ale nie wszyscy hucza bucza w bmw nie kazdy sie popisuje sa normalni ludzie uzytkownicy bmw tacy jak ty ze skody ...wiec po co ten komentarz moze to skoda po tuningu zal wam dupe sciska ze nie macie bmw a przepraszam paliwko drogie ja nie narzekam jestem zadowolony ze swojej bmw jezdze z cala rodzina i nie driftuje ,, WIELE SERC JEDNO BICIE BMW PONAD ZYCIE,,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.