Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Idioci w lesie
~~mpower niezalogowany
25 lipca 2017r. o 11:03
jak chcesz sie juz klocic to wiesniakow przybywa ale w VW HEHEHE zalejemy ropke ino bedziem smigac po miescie :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
25 lipca 2017r. o 11:06
Ja również nie mam dobrej opinii o posiadaczach samochodów marki BMW - wg mnie nie grzeszą inteligencją.
~~Mpower niezalogowany
25 lipca 2017r. o 11:08
zreszta sami odpowiadacie sobie na pytanie kierowcy hucza bucza w bmw wieczorami no coz widac ze jedyna w swoim rodzaju marka slyszalna i widzialna jest w naszym miescie :)
~~Molly niezalogowany
25 lipca 2017r. o 11:08
Kulturę i wzorce zachowań wynosi się z domu.Od razu widać, że to niewychowane gnoje które satysfakcję czerpią tylko z tego, że mogą zniszczyć czyjąś pracę. Zwykłe mendy społeczne!!!
~~Mpower niezalogowany
25 lipca 2017r. o 11:11
a co do zlotow bmw jak widac jest nas malo musimy spotykac sie z calej polski na zlotach bo inne marki np takie jak VW zloty maja w miastach co drugi to passat i audi na parkingunie ma miejsca dla nas :) zawsze musi znalesc sie pajac krytykujac marke bmw :(
~~ niezalogowany
25 lipca 2017r. o 11:14
To zachowujcie się kulturalnie i przestrzegajcie przepisów drogowych, to nikt was krytykować nie będzie.
~~ niezalogowany
25 lipca 2017r. o 11:20
A pewni jesteście że to sprawka wandali? Gdyby to ludzie oskubali to by resztki papy leżały obok wiaty.
Ja obstawiam że to wiatr mógł poczynić szkody. W sobotę na przykład nieźle zawiał w okolicy Dobrej. Może w okolicach wiaty dmuchnęło mocniej.
Ja bym radził sprawdzić czy to pokrycie na prawdę solidnie przyklejono a dopiero potem szukał wandali.
Na zdjęciu ewidentnie widać że na ocalałym pokryciu prawie wszystkie końcówki są odklejone i wywinięte w górę. Gdyby ktoś zadał sobie tyle trudu z wywijaniem to by i pozrywał.
~~### niezalogowany
25 lipca 2017r. o 11:27
A ławki to niby też wiatr markerem popisał?!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.