alter napisał(a):Bernard napisał(a):
Tonie jest kwestia szacunku dla pana inspektora. Po prostu wiemy co by się stało z komendantem policji otwarcie dziękującym ludziom za protesty w obronie sądów. Być może ty uważasz, że pracowałby spokojnie dalej...?
Według twojej sugestii redaktorze właśnie już nie popracuje, bo redakcja już się temu przyczynia. A ja jednak uważam, że szanowny zastępca popracuje spokojnie do emerytury, wbrew twoim oczekiwaniom :)
Najzwyczajniej w świecie wystarczyło zachować się obiektywnie i subtelnie :) pzdr.
Bernard napisał(a):
Popracuje, bo zachował się świetnie. Jeśli PiS będzie za to zwalniał ludzi (choć w sumie czemu nie?), to tylko szybciej skończy władać.
Bernard napisał(a):To wynikało z wymiany zdań. Czy nie wystarczyło dokończyć zdanie? W nagłówku określić za co dziękuje? I zakończyć nagłówek kropeczką? To taka subtelność :)
Nie wiem skąd domniemanie, że ja oczekuję, że zastępca nie popracuje do emerytury. ALe chyba nie chcę wiedzieć : )
Bernard napisał(a):
Dobrej nocy : )
Bernard napisał(a):alter napisał(a):Bernard napisał(a):
Jeśli ty czytając tytuł pomyślałeś, że zastępca komendanta wojewódzkiego policji w państwie PiS podziękowałby demonstrantom za antypisowski protest, to ja ci szczerze gratuluję poczucia humoru : ))
Teraz przeginasz redaktorze :) Czy mi się wydaje, czy brakuje ci szacunku do tego zastępcy komendanta, ponieważ twoja sugestia jest mocno nie na miejscu.
Jeżeli jednak chodzi o uwagi do artykułu, to nie ma o co się spierać. Nie warto, choć tu też jest ukryta sugestia. No cóż wybaczmy ten brak obiektywizmu i profesjonalizmu, który wynika z auto-zaślepienia swoją protekcjonalną pozą autora :D
Tonie jest kwestia szacunku dla pana inspektora. Po prostu wiemy co by się stało z komendantem policji otwarcie dziękującym ludziom za protesty w obronie sądów. Być może ty uważasz, że pracowałby spokojnie dalej...?
~~& napisał(a):
I miejmy nadzieję, że to właśnie by się stało tym policjantem, gdyby otwarcie włączył się w spór polityczny, który przewrotnie nazywasz obroną sądów.