Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Życie PO PiSie
~~policjant edek niezalogowany
30 lipca 2017r. o 13:09
Kupił falco scyzoryk i uciął dyskusję. :D :D :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
30 lipca 2017r. o 13:42
~Wreszcie zrozumiałem dlaczego doszło do rozbiorów ...
~~ niezalogowany
30 lipca 2017r. o 13:59
~~Ja napisał(a): Hej. Mam pytanie, powiedzcie kochani czy ktoś z was oglądał wystąpienie Ziobry w Senacie?? I dlaczego wklejacie linki z niemieckich portali internetowych?

Co nie którzy oglądali, co innego mówi a co innego robi,ale mniejsza o to, dlaczego do niemieckich? a które to interia.pl , onet.pl? możę dlatego że piszą więcej prawdy niż te jakże polskie typu niezależna.pl ,wpolityce.pl to tylko i wyłącznie propaganda sukcesu PiS,zero obiektywizmu ,podobnie jak TVP.
~~Ja niezalogowany
30 lipca 2017r. o 16:42
http://pikio.pl/niemieckie-media-w-polsce-lista/
Niemieckie Media w Polsce.
~~Ja niezalogowany
30 lipca 2017r. o 16:51
Pytam z ciekawości. Ponieważ dają sobą manipulować. I zakładam że nie wiedzą o co chodzi w tej reformie. I nie mów że co innego gada a co innego zrobi. Po czynach go oceniacie. Będą wybory, suweren ich rozliczy. Jak PO, tacy byli pewni siebie (już nie są). Ludzie nie dajcie się manipulować. Niemieckie Media mówią wam to co Niemcy chcą żebyście słyszeli.
9176
kc
30 lipca 2017r. o 17:05
~~Ja napisał(a): Pytam z ciekawości. Ponieważ dają sobą manipulować. I zakładam że nie wiedzą o co chodzi w tej reformie. I nie mów że co innego gada a co innego zrobi. Po czynach go oceniacie. Będą wybory, suweren ich rozliczy. Jak PO, tacy byli pewni siebie (już nie są). Ludzie nie dajcie się manipulować. Niemieckie Media mówią wam to co Niemcy chcą żebyście słyszeli.

Myślisz, że jak czytam artykuły na onecie to jestem zmanipulowana ?
~~Ja niezalogowany
30 lipca 2017r. o 17:10
https://youtu.be/heWfACk2NIc
~~Ja niezalogowany
30 lipca 2017r. o 17:14
kc- Jak myślisz, Onet będzie bardziej pro Polski czy Niemiecki?
Kto jest szefem, kto przelewy robi?
To nie są Polskie Media. One nie reprezentują Polski i polskiej racji stanu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza