Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Życie PO PiSie
9176
kc
30 lipca 2017r. o 17:25
~~Ja napisał(a): kc- Jak myślisz, Onet będzie bardziej pro Polski czy Niemiecki?
Kto jest szefem, kto przelewy robi?
To nie są Polskie Media. One nie reprezentują Polski i polskiej racji stanu.

Wystarczy czerpać wiedzę z różnych źródeł i myśleć. Nie siedzisz chyba i nie łykasz wszystkiego co Ci " Polskie" media serwują ? Myślisz, że ten filmik, który wkleiłeś to 100 % prawdy ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja niezalogowany
30 lipca 2017r. o 17:51
Jeśli coś czyta z różnych źródeł to jest spoko o to chodzi. Ale ludzie protestują i nie wiedzą o co chodzi. Wolne sądy, demokracja, zadymy itd. Tylko w imię czego? Kodu, Nowoczesnej, Platformy. W celu obalenia demokratycznie wybranego rządu? Ma się krew polać? Komu ma to służyć? Bo na pewno nie nam Polakom.
9176
kc
30 lipca 2017r. o 18:04
~~Ja napisał(a): Jeśli coś czyta z różnych źródeł to jest spoko o to chodzi. Ale ludzie protestują i nie wiedzą o co chodzi. Wolne sądy, demokracja, zadymy itd. Tylko w imię czego? Kodu, Nowoczesnej, Platformy. W celu obalenia demokratycznie wybranego rządu? Ma się krew polać? Komu ma to służyć? Bo na pewno nie nam Polakom.

Dlaczego z góry zakładasz, że nie wiedzą o co chodzi ? Mają inne zdanie na temat tego jak powinien wyglądać wymiar sprawiedliwości w naszym kraju od Ciebie i tyle. Przecież prosiło o zawetowanie przez prezydenta tych ustaw też część dziennikarzy "polskich" mediów. A Duda to co teraz, niemiecki szpieg ?

PS Kogo pociągnie za sobą Schetyna, czy taki Petru ? Tyle ich, że sobie poskaczą. Nikt za nich krwi przelewać nie będzie.
~~Ja niezalogowany
30 lipca 2017r. o 18:24
Widzę że nie łapiesz o co chodzi. Nie będę tłumaczył. Pozdrawiam i miłego dnia
9176
kc
30 lipca 2017r. o 18:33
Wiem, jestem zmanipulowana, nic już ze mnie nie będzie. Nawzajem.
~~brytan ale nie pies niezalogowany
30 lipca 2017r. o 18:58
niemce i ruskie nigdy nie zrezygnowali z próby kolejnego zniewolenia Polski.tylko że nie wiedzą że od jakiegoś czasu nasza armia dysponuje taką bronią,że mogą nam skoczyć.
~~Zenio niezalogowany
31 lipca 2017r. o 7:34
https://wiadomosci.wp.pl/dziekujemy-za-caracale-antoni-macierewicz-wygwizdany-przed-meczem-marcina-gortata-6149893609367681a

Należało mu się
~~Zenio niezalogowany
31 lipca 2017r. o 7:37
https://m.money.pl/wiadomosci/artykul/artykul,84,0,2350164.html

bezprawie i niesprawiedliwość
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza