Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~ niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 12:39
~~ss napisał(a):
~~ napisał(a): Płatni klakierzy

aleś ty pusty. :) płacz lewaku płacz.

Niestety jasnowidzący nie jestem z żadną partią ani ruchem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pis do dymisji niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 14:47
pis jest jak dziecko we mgle. Dlatego sadzę brzozy
~~to jest k... dramat niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 15:40
pis to rak złośliwy z przerzutami
~~ niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 15:47
"... i w PiS_du wylądował"

~~Alter niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 16:10
Zwracam się z apelem do red.Marczewskiego ,aby zbanował piszących na forum o nicku;falco second,pola,tlx,edi,obywatel Polski,Jasnowidz,pis do dymisji,to jest k.dramat i innych nie podpisujących się .W/w wypowiadają się zwięźle logicznie i bezbłędnie.Nie mam argumentów aby z nimi dyskutować .Żałuję że swą naukę zakończyłem po 8 latach .
Jak mój apel nie będzie spełniony,deklaruję że w proteście przestanę PISywać na Pańskim forum.Przynajmniej przez tydzień.
Nie wiem co na to reklamodawcy .
~~Leśne R_uchadło niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 16:19
Z ośmioklasowym wykształceniem jesteś - tu - mistrzem świata.

Ja tylko gimnazjum - zaoczne - w Toruniu.
~~San Escobar niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 16:45
https://wiadomosci.wp.pl/antoni-macierewicz-najlepszy-czy-najgorszy-minister-polacy-wiedza-co-premier-powinna-zrobic-6157946602195073a

macierewicz won!
~~San Escobar niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 18:40
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/wojskowe-smiglowce-ratunkowe-morze-baltyk,168,0,2356904.html

wykończył m.in drony i caracale
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.