Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~obywatel niezalogowany
14 września 2017r. o 14:55
~~Do: Obywatela napisał(a): Przepraszam, nie ma Pan racji.

Nie przepraszam bo mam rację
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ruski niezalogowany
14 września 2017r. o 15:47
~~ napisał(a):
~~biało-czerwony napisał(a): Wszyscy wiemy że w Smoleńsku był wypadek a w dużej odpowiedzialny jest za niego: -Lech Kaczyński - dlatego że była presja z jego strony na to żeby wylądować
-piloci którzy byli poddani presji
-złe warunki pogodowe
-polski stary samolot i radzieckie lotnisko bez odpowiednich systemów

ruski czerwony kacapie o winie kontrolerów lotu zapomniałeś? to nawet komisja Millera przyznała

A ty zakuty łbie nie słyszałeś, jakie padały komendy z komputera pokładowego, ciągnij do góry?
~~obywatel niezalogowany
14 września 2017r. o 16:57
pisowce z ręką w nocniku po sam pas
~~ niezalogowany
14 września 2017r. o 17:33
Nie, to wy ubabrani, i bez perspektyw... ale nie współczuję. Margines należy marginalizować.
~~białe jerozy niezalogowany
14 września 2017r. o 17:40
Ja mam perspektywy, jestem czysty i nie z pisu
~~hujowe państwo pis niezalogowany
14 września 2017r. o 17:57
https://wiadomosci.wp.pl/z-tego-pis-nie-bedzie-zadowolony-zaskakujacy-sondaz-6166061066655873a

wstyd się przyznać że jest się pisowcem
~~& niezalogowany
14 września 2017r. o 18:08
Kopacz? Shetyna? a może Petru? hehe... PiSowi rośnie, bo nie ma innej możliwości. Nelezy się z tego faktu tylko cieszyć, bo jest to korzystne dla Polski.

https://wpolityce.pl/polityka/357729-kopacz-jak-ciotka-rewolucji-to-nie-schetyna-jest-dzis-problemem-problemem-jest-kaczynski-ktorego-partia-zagraza-wolnosci-i-demokracji
~~Jasnowidz niezalogowany
14 września 2017r. o 18:12
pis to malaria z HIVem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza