~~Brunatnopopielata Celozja napisał(a): Dobrze wiesz. Jesteś złym fałszywym człowiekiem.
~~Pomarańczowobrązowa Malina napisał(a):~~Ciemnoniebieska Facelia napisał(a): Najnowszy sondaż: PiS wygrywa wybory w dwóch wariantach ! Rozbicie formacji opozycyjnych działa na korzyść Prawa i Sprawiedliwości. Potwierdza to najnowszy sondaż IBRiS na zlecenie RMF FM oraz „Dziennika Gazety Prawnej”. Badanie przeprowadzono w dwóch wariantach…
https://wmeritum.pl/sondaz-piswariantach/290738
PIS rucha polaczków w dupala a oni się cieszą, bo sprzedali się za 500+ a taki Kuchciński zrobił sobie podniebną taksówkę wraz z rodzinką za pieniądze podatników .
~~Ciemnoniebieska Facelia napisał(a):~~Pomarańczowobrązowa Malina napisał(a):~~Ciemnoniebieska Facelia napisał(a): Najnowszy sondaż: PiS wygrywa wybory w dwóch wariantach ! Rozbicie formacji opozycyjnych działa na korzyść Prawa i Sprawiedliwości. Potwierdza to najnowszy sondaż IBRiS na zlecenie RMF FM oraz „Dziennika Gazety Prawnej”. Badanie przeprowadzono w dwóch wariantach…
https://wmeritum.pl/sondaz-piswariantach/290738
PIS rucha polaczków w dupala a oni się cieszą, bo sprzedali się za 500+ a taki Kuchciński zrobił sobie podniebną taksówkę wraz z rodzinką za pieniądze podatników .
PO sprzedało Polskę za 200 złotych dotacji do hektara od Unii Europejskiej i było dobrze ? ?
Zastosowana autokorekta
~~Ceglastobrązowa Kokoryczka napisał(a): Poparcie PO jest mniej więcej na poziomie oglądalności TVN. Czy aby totalna opozycja i przyjaciele z Niemiec i Francji nie posługują się przekazem podprogowym a lokowany produkt to totalna nienawiść do PIS ? Tym bardziej, że nie potrafią merytorycznie odpowiedzieć na pytanie zdawać by się mogło najprostsze - dla czego mam głosować na PO ? Odpowiedź jak i przekaz Schetyny : bo trzeba wygrać z PIS-em jest dla mnie i nie tylko dla mnie ...na.
~~Ceglastobrązowa Kokoryczka napisał(a): Poparcie PO jest mniej więcej na poziomie oglądalności TVN. Czy aby totalna opozycja i przyjaciele z Niemiec i Francji nie posługują się przekazem podprogowym a lokowany produkt to totalna nienawiść do PIS ? Tym bardziej, że nie potrafią merytorycznie odpowiedzieć na pytanie zdawać by się mogło najprostsze - dla czego mam głosować na PO ? Odpowiedź jak i przekaz Schetyny : bo trzeba wygrać z PIS-em jest dla mnie i nie tylko dla mnie ...na.