~~Srebrzystoszara Kolendra napisał(a): pis to kpina z Polski i Polaków. Wszyscy daliśmy się ograć.
https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/listy-poparcia-do-krs-prawnicy-krytykuja-dzialania-kancelarii-sejmu,957074.html
~~Zielononiebieski Chaber napisał(a):~~Ceglastobrązowa Kokoryczka napisał(a): Poparcie PO jest mniej więcej na poziomie oglądalności TVN. Czy aby totalna opozycja i przyjaciele z Niemiec i Francji nie posługują się przekazem podprogowym a lokowany produkt to totalna nienawiść do PIS ? Tym bardziej, że nie potrafią merytorycznie odpowiedzieć na pytanie zdawać by się mogło najprostsze - dla czego mam głosować na PO ? Odpowiedź jak i przekaz Schetyny : bo trzeba wygrać z PIS-em jest dla mnie i nie tylko dla mnie ...na.
Czy ty nie widzisz ,że TVN obecnie spełnia rolę jak za Komuny Radio Wolna Europa bo Reżimowe media TVPis to Gebelsowska propaganda .
~~Srebrzystobiała Morwa napisał(a): Słyszeliście?!!! Platforma oszukała Panią Hartwich! Miała obiecany start z miejsca nr 3, a ostatecznie przesunięto ją aż na pozycję nr 7! Ostatecznie Pani Hartwich wycofała się ze startu wyborach! Kto teraz będzie reprezentował niepełnosprawnych w parlamencie i zajmował się ich sprawami? No kto?!!!!
falco napisał(a): mnie :)
Zastosowana autokorekta