~~Tabaczkowy Uczep napisał(a): kc. ten przygłup codziennie jest innym kwiatkiem ale stale jest falciem. Biedaczyna rano nim na kibelek siądzie to już się tu mądruje. Uważa się za eksperta w każdej sprawie. Może był faktycznie kiedyś molestowany i teraz odreagowuje? Płutkolepowi od tego kleju we łbie się poprzewracało. Olej go. Przestań proszę karmić trolla to go najbardziej wkurzy. Dobranoc. Wszystkiego Dobrego.
skorn napisał(a):~~Stalowa Hortensja napisał(a):skorn napisał(a):~~Brązowoszary Maczek napisał(a): przecież to twój człowiek powołał tego sędziego...
twój ''zbynio''zero''
"Zbynio" powołuje sędziów? Ktos słusznie zauważył, że masz zbyt dużo do czynienia z klejem : )
a kto?
nocny stróż z parkingu?)
Udowodnij, że prokurator generalny RP powołuje sędziów.
kc napisał(a): [img=1581099713_ktva322.png]
Dobre : ). Dopisane 07.02.2020r. o godz. 19:39:Nigel Farage: "Myślę, że w sposób, w jaki Polacy są upominani, są wielokrotnie obrażani przez takie osoby, jak Timmermans, to dla nich trochę za dużo niż są w stanie znieść, mając na uwadze ich trudną i skomplikowaną historię. Dokładnie 30 lat w Polsce rządzili komuniści. Teraz mamy system rządowy z Brukseli, który dla wielu Polaków wygląda niemal identycznie, jak system, od którego udało im się uwolnić. Chodzi tu o proces, w jaki sposób i przez kogo podejmowane są decyzję. "
Zastosowana autokorekta
~~Zzieleniały Czosnek napisał(a):
Ja też głosowałem za Unią , bo dzięki temu szybciej się rozwijamy , nie stoimy na granicach unii .
qwax_ napisał(a):~~Zzieleniały Czosnek napisał(a):
Ja też głosowałem za Unią , bo dzięki temu szybciej się rozwijamy , nie stoimy na granicach unii .
Nie stoimy na granicach? I to według ciebie korzyść bycia w UE?
Mylisz się, to zasługa należenia do Strefy Schengen.
Islandia, Norwegia, Szwajcaria i Liechtenstein należą do tej strefy, a nie są w UE (więc tam też pojedziemy bez kontroli na granicach).
A np. Irlandia należy do UE, a nie należy do Schengen i tam są kontrole graniczne.
Druga sprawa to szybszy rozwój? A skąd według ciebie UE bierze te pieniądze na te wszystkie unijne dopłaty? Ano najpierw je zabiera krajom członkowskim w formie
składek. Więc im więcej zabierze, tym więcej może rozdać (oczywiście rozdaje na programy zgodne z jej "wizją")...
Uważasz, że Polska nie byłaby w stanie sama się rozwijać bez wpłacania składek i później zabiegania o dofinansowania??
O pozbyciu się niezależności i suwerenności nawet nie wspominam...
qwax_ napisał(a):Z faktami tylko ...y dyskutują ludzie biorą je do siebie~~Zzieleniały Czosnek napisał(a):
Nie stoimy na granicach? I to według ciebie korzyść bycia w UE?
Mylisz się, to zasługa należenia do Strefy Schengen.
Islandia, Norwegia, Szwajcaria i Liechtenstein należą do tej strefy, a nie są w UE (więc tam też pojedziemy bez kontroli na granicach).
A np. Irlandia należy do UE, a nie należy do Schengen i tam są kontrole graniczne.
Druga sprawa to szybszy rozwój? A skąd według ciebie UE bierze te pieniądze na te wszystkie unijne dopłaty? Ano najpierw je zabiera krajom członkowskim w formie składek. Więc im więcej zabierze, tym więcej może rozdać (oczywiście rozdaje na programy zgodne z jej "wizją")...
Uważasz, że Polska nie byłaby w stanie sama się rozwijać bez wpłacania składek i później zabiegania o dofinansowania??
O pozbyciu się niezależności i suwerenności nawet nie wspominam...
Zastosowana autokorekta