~~Zzieleniały Czosnek napisał(a):kc napisał(a): [img=1581099713_ktva322.png]
Dobre : ). Dopisane 07.02.2020r. o godz. 19:39:Nigel Farage: "Myślę, że w sposób, w jaki Polacy są upominani, są wielokrotnie obrażani przez takie osoby, jak Timmermans, to dla nich trochę za dużo niż są w stanie znieść, mając na uwadze ich trudną i skomplikowaną historię. Dokładnie 30 lat w Polsce rządzili komuniści. Teraz mamy system rządowy z Brukseli, który dla wielu Polaków wygląda niemal identycznie, jak system, od którego udało im się uwolnić. Chodzi tu o proces, w jaki sposób i przez kogo podejmowane są decyzję. "
Łaskawie przypomnę że Polska przystąpiła do UE po referendum z dn.7 i 8 czerwca 2003 roku poniżej wyniki:
Głosów na TAK 13 514 872 77,45 %
Głosów na NIE 3 935 655 22,55 %
Głosy ważne 17 450 527 99,28 %
Głosy nieważne 126 187 0,72 %
Razem 17 576 714 100,00
Frekwencja 58,85 %
Frekwencja wymagana 50,00 %
W 1943 Teheran a w 1945 Jałta zostaliśmy sprzedani przez amerykanów i anglików dla ruskich okupantów .
Taka to prawda .
Ja też głosowałem za Unią , bo dzięki temu szybciej się rozwijamy , nie stoimy na granicach unii .
Nie życzę sobie tego aby mój kraj wpadł w łapy ruskiego ,a do tego dąży ten jedynie wspaniałomyślny dobroczyńca" ... "-wpychający NAS w czrną dupę.
I niestety ale to wszystko są Fakty a nie ble.ble ble. "mądrych głów
Zastosowana autokorekta
~~Jasnoszary Niecierpek napisał(a): a Ty poszukaj sobie dobrego lekarza ,nie koniecznie w unii .
jak rozleci się unia to powstanie następna piramida finansowa ,
kto pierwszy ten korzysta najwięcej
~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a):
skornie chcesz po raz kolejny wyjść na idio.t.ę ;) i być zmuszonym do wylogowania?...;)
~~Jasnoszary Niecierpek napisał(a): a Ty poszukaj sobie dobrego lekarza ,nie koniecznie w unii .
jak rozleci się unia to powstanie następna piramida finansowa ,
kto pierwszy ten korzysta najwięcej
skorn napisał(a):~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a):
skornie chcesz po raz kolejny wyjść na idio.t.ę ;) i być zmuszonym do wylogowania?...;)
Nie będę cię w tym wyręczał. Kontynuuj : )
I doucz się, kto powołuje sędziów w tym kraju.