~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a): ja nie czuję się bezpiecznie
~~Złotawobrązowy Bieluń napisał(a):~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a): ja nie czuję się bezpiecznie
współczuje ale nie pisałem do ciebie tylko do poziomki
~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a): ja nie czuję się bezpiecznie jak ''prezydentem'' jest ...
nie czuję się bezpiecznie jak prokuratorem generalnym jest ...
nie czuję się bezpiecznie jak ministrem sprawiedliwości jest ...
nie czuję się bezpiecznie jak ministrem MSWiA jest ...
nie czuję się bezpiecznie jak ministrem zdrowia jest ...
nie czuję się bezpiecznie przy ...
kamińskich banasiach ,glapińskich sasinach ,brudzińskich ,kempach pawłowiczach ,piotrowiczach ,kuchcińskich , holeckich ,ziemkiewiczach ,karnowskich ,holeckich ,rachoniach ,gmyzach ...
nie czuję się bezpiecznie przy korwinach winnickich ,międlarach staruchach ,rybakach ,braunach ,jędraszewskich czy okach ...
nie czuję się bezpiecznie bo to przestaje być mój kraj w którym tacy ludzie są dzisiaj ''władzą ''
tylko kompletny tępak napisze że wszyscy których wymieniłem ( a przecież nie wszystkich bo wieczór by mnie zastał przy pisaniu tej ''listy hańby :] )- tylko tępak napisze że wszyscy oni są ''kryształowi ''
ale jako że mamy wolność słowa możesz to napisać ...:]
Zastosowana autokorekta
~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a): ''juruś ''
takie ''podchody '' to możesz sobie uskuteczniać ze swoim forumowym przyjacielem ...:]
Zastosowana autokorekta
~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a): ja nie czuję się bezpiecznie jak ''prezydentem'' jest ...
nie czuję się bezpiecznie jak prokuratorem generalnym jest ...
nie czuję się bezpiecznie jak ministrem sprawiedliwości jest ...
nie czuję się bezpiecznie jak ministrem MSWiA jest ...
nie czuję się bezpiecznie jak ministrem zdrowia jest ...
nie czuję się bezpiecznie przy ...
kamińskich banasiach ,glapińskich sasinach ,brudzińskich ,kempach pawłowiczach ,piotrowiczach ,kuchcińskich , holeckich ,ziemkiewiczach ,karnowskich ,holeckich ,rachoniach ,gmyzach ...
nie czuję się bezpiecznie przy korwinach winnickich ,międlarach staruchach ,rybakach ,braunach ,jędraszewskich czy okach ...
nie czuję się bezpiecznie bo to przestaje być mój kraj w którym tacy ludzie są dzisiaj ''władzą ''
tylko kompletny tępak napisze że wszyscy których wymieniłem ( a przecież nie wszystkich bo wieczór by mnie zastał przy pisaniu tej ''listy hańby :] )- tylko tępak napisze że wszyscy oni są ''kryształowi ''
ale jako że mamy wolność słowa możesz to napisać ...:]
Zastosowana autokorekta