Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA CER-FAR zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Różowy Len niezalogowany
22 czerwca 2020r. o 10:36
~~Granatowoszara Liatra napisał(a): PISowskie biedaki ,mam do was poyeby pytanie ,dlaczego wy jesteście tak prymitywnie poyebani ?

Jeśli już szukasz prymitywa to może spójrz w lustro. Twój wpis świadczy przede wszystkim o tobie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrnoszara Iglica niezalogowany
22 czerwca 2020r. o 10:53
~~Różowy Len napisał(a):
~~Granatowoszara Liatra napisał(a): PISowskie biedaki ,mam do was poyeby pytanie ,dlaczego wy jesteście tak prymitywnie poyebani ?

Jeśli już szukasz prymitywa to może spójrz w lustro. Twój wpis świadczy przede wszystkim o tobie.

A co stoisz mu za plecami pisowski oszołomie .
22258
#Horus nieaktywny
22 czerwca 2020r. o 11:40
jak sięgam pamięcią nie przypominam sobie żadnej kampanii wyborczej prowadzonej w tak brudny ,tak chamski sposób jak robią to dzisiaj pisdzielce i duda...
~~Srebrnoszara Iglica niezalogowany
22 czerwca 2020r. o 11:57
Horus napisał(a): jak sięgam pamięcią nie przypominam sobie żadnej kampanii wyborczej prowadzonej w tak brudny ,tak chamski sposób jak robią to dzisiaj pisdzielce i duda...

Myślę ,że na dodatek jeszcze PIS sfałszuje te wybory ,pamiętasz jak Kaczyński zawsze przy przegranych wyborach 8 razy z rzędu krzyczał ,że były sfałszowane .
22258
#Horus nieaktywny
22 czerwca 2020r. o 12:31
pamiętam...
kiedy to wkleiłem forumowych pisio.rom darli japy ze fejk...

ale to u nich normalne...prawda ich boli ...
teraz ich ''budyń'' pierdzieli o donoszeniu do Brukseli a jak znajdę chwilę czasu wkleję przytępym tłumokom :] jak to ich zioberko,kempki wyżalali się tam o tym jak to przegrali bo wybory były zafałszowane...

tak pisdzielce...wylewaliście tam swoje żale ale jak mniemam to nie było donoszenie...hahaha

byliście jesteście i będziecie partią oszustów ,kłamców ...
dlatego trzeba was jak najszybciej wyrzucić na śmietnik ...
zarówno społeczny jak i polityczny...

jak to powiedziano?

jesteście organizacją przestępczą o strukturach wręcz mafijnych ...

każdy kto myśli wie o tym ...;)

i nie jęczeć mi tu ze piszę nieprawdę ...hahaha
~Bananowa Męczennica niezalogowany
22 czerwca 2020r. o 14:47
Rafalek jak przegra to wybory są sfałszowane POmylency .
22258
#Horus nieaktywny
22 czerwca 2020r. o 16:32

Dopisane 22.06.2020r. o godz. 16:32:

a oto preludium do ostatecznego aktu...hahaha

ten idio.tycz.ny pozew oddalony :)

"Z największą przyjemnością chcę ogłosić. Wygraliśmy z PiS w sądzie!!! Kłamstwo przegrało. Prawda zwyciężyła. Najwyższa pora, żeby PiS przeprosił i zajął się problemem a nie pozwami"

pisio.ry rwą włosy...:] wasz koniec już bliski...
tak prawda zwycięża...

~~Pszeniczna Cykoria niezalogowany
22 czerwca 2020r. o 16:39
kaczyński boi się ludzi
dlatego potrzebuje ochrony z subwencji partii
i specjalnej komórki policji
do pilnowania jego prywatnego domu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.