~Ciemnoróżowy Orzech napisał(a): pis nie po to przejmuje regionalne media aby uprawiać dziennikarstwo, robią to aby siać swoją nienawiść i trzymać swoją władzę dyktatorską.
A gdyby tak zbojkotować Orlen? Wpływy padną, ale będą mieli masę prasówki aby się podetrzeć.
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~Ciemnoróżowy Orzech napisał(a): pis nie po to przejmuje regionalne media aby uprawiać dziennikarstwo, robią to aby siać swoją nienawiść i trzymać swoją władzę dyktatorską.
A gdyby tak zbojkotować Orlen? Wpływy padną, ale będą mieli masę prasówki aby się podetrzeć.
Ja od kiedy PIS przejął Orlen w ramach bojkotu nigdy tam nie tankuję a mam kilka samochodów więc trochę by się nazbierało moje hasło **** Orlen
~Zarumieniony Miłorząb napisał(a): Pislamisci kupują kolejną propagandę za nasze pieniądze.
Akcje spółek skarbu pislamu zanotowały spadki jednak nikogo to nie interesuje
~~Spopielały Grujecznik napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~Ciemnoróżowy Orzech napisał(a): pis nie po to przejmuje regionalne media aby uprawiać dziennikarstwo, robią to aby siać swoją nienawiść i trzymać swoją władzę dyktatorską.
Ja od kiedy PIS przejął Orlen w ramach bojkotu nigdy tam nie tankuję a mam kilka samochodów więc trochę by się nazbierało moje hasło **** Orlen
Orlen jest Spółką Skarbu Państwa nie PISu. Tankuję na Orlenie i będę tankował.
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~Ciemnoróżowy Orzech napisał(a): pis nie po to przejmuje regionalne media aby uprawiać dziennikarstwo, robią to aby siać swoją nienawiść i trzymać swoją władzę dyktatorską.
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Spopielały Grujecznik napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~Ciemnoróżowy Orzech napisał(a): pis nie po to przejmuje regionalne media aby uprawiać dziennikarstwo, robią to aby siać swoją nienawiść i trzymać swoją władzę dyktatorską.
Orlen jest Spółką Skarbu Państwa nie PISu. Tankuję na Orlenie i będę tankował.
A państwo jest czyje nie PISu ?A burmistrz Obajtek to nie jest z PIS ? **** Orlen!