~~Bubu napisał(a):Ktoś napisał: DP napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .
Węgiel leży na składach nie ma chętnych na tak drogi węgiel. Jeśli w zeszłym sezonie grzewczym ogrzanie domu kosztowało 3 tyś a w tym 9 tyś przy obecnych zarobkach trzeba i tak rozłożyć to na raty.
Jedź tam gdzie taniej może do Mozambiku?
Tam węgiel nie będzie mi potrzebny. Ale coraz częściej myślę o tym by wyjechać.
DP napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .
Węgiel leży na składach nie ma chętnych na tak drogi węgiel. Jeśli w zeszłym sezonie grzewczym ogrzanie domu kosztowało 3 tyś a w tym 9 tyś przy obecnych zarobkach trzeba i tak rozłożyć to na raty.
Yogi mówi że tam nawet ubranie nie jest potrzebne:D
~~Bubu napisał(a):Ktoś napisał: DP napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .
Na to się nie piszę.
~~szofer napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .
Twoja mamusia znalazła by tam robotę ?
A twoja się ostatnio bardzo szanuję?
~~Hujnia pis napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/newsweek/raport-pileckiego-kulisy-powstawania-filmu-raport-pileckiego-tylko-na-newsweek/w3fgb0w,452ad802
kaczyński powinien już dawno w pasiaki oglądać świat zza krat