Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

14505
DP
25 września 2022r. o 12:52
~~Bubu napisał(a):
Ktoś napisał: DP napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .

Węgiel leży na składach nie ma chętnych na tak drogi węgiel. Jeśli w zeszłym sezonie grzewczym ogrzanie domu kosztowało 3 tyś a w tym 9 tyś przy obecnych zarobkach trzeba i tak rozłożyć to na raty.

Jedź tam gdzie taniej może do Mozambiku?

Tam węgiel nie będzie mi potrzebny. Ale coraz częściej myślę o tym by wyjechać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bubu niezalogowany
25 września 2022r. o 12:55
DP napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .

Węgiel leży na składach nie ma chętnych na tak drogi węgiel. Jeśli w zeszłym sezonie grzewczym ogrzanie domu kosztowało 3 tyś a w tym 9 tyś przy obecnych zarobkach trzeba i tak rozłożyć to na raty.

Yogi mówi że tam nawet ubranie nie jest potrzebne:D
14505
DP
25 września 2022r. o 12:59
~~Bubu napisał(a):
Ktoś napisał: DP napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .

Na to się nie piszę.
~~Bubu niezalogowany
25 września 2022r. o 13:00
~~szofer napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .

Twoja mamusia znalazła by tam robotę ?

A twoja się ostatnio bardzo szanuję?
~~Paweł niezalogowany
25 września 2022r. o 14:37
Jarosław.
„Gdybyśmy zbudowali elektrownię w Ostrołęce i nie zepsuli tej w Jaworznie, to moglibyśmy wytwarzać prąd, ale nie mamy węgla”.
Gdybyśmy mieli cienką blachę to byśmy zarzucili świat konserwami, ale nie mamy mięsa. :)
~~Hujnia pis niezalogowany
25 września 2022r. o 17:52
https://www.onet.pl/informacje/newsweek/raport-pileckiego-kulisy-powstawania-filmu-raport-pileckiego-tylko-na-newsweek/w3fgb0w,452ad802

kaczyński powinien już dawno w pasiaki oglądać świat zza krat
~~xxx niezalogowany
25 września 2022r. o 18:03
~~Hujnia pis napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/newsweek/raport-pileckiego-kulisy-powstawania-filmu-raport-pileckiego-tylko-na-newsweek/w3fgb0w,452ad802

kaczyński powinien już dawno w pasiaki oglądać świat zza krat

Człowieku o czym ty piszesz ten dziad nawet w więzieniu będzie miał obstawę z naszych podatków ,chciał bym to widzieć jak pod prysznicem schyla się po mydło .
~~horus niezalogowany
25 września 2022r. o 19:14
Chleb przez drogą energię nawet po 12 zł albo bankructwa.
A gdzie jest węgiel? W Mozambiku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Villaro zaprasza