Jurko61 napisał(a): Wrocław /Jarosław Kaczyński , obejrzałem wsłuchując się dokładnie w przemówienie i odpowiedzi zadawane do
Jarosława Kaczyńskiego , nadal nie mam zrozumienia nienawiści do jego osoby .
Wysłuchałem również kilku przemówień Donalda Tuska , nawet Gowina chce rozliczać ,
co za tempa decha , wiedząc ile sam ma za uszami , Amber Gold Amnezja , dopuszczenia za przyzwoleniem
prywatyzacji w Warszawie przez Gronkiewicz-Waltz , Orlen nierentowny ,Stocznie precz ,
Afera FOZZ, pieniądze ukradzione państwu na formowanie KLD,WSI, za wszystkimi aferami, za złodziejską prywatyzacją wszędzie stoi Donald Tusk. To jest lider całego postkomunistycznego układu, który w tej chwili usiłuje w Polsce odzyskać stracone pozycje , kolega Nowak czasomierzem przekupiony , Neumann kto z PO temu sądy nie straszne .
Fenomenem jest wiara w Donalda Tuska .
Jurko61 napisał(a): Wrocław /Jarosław Kaczyński , obejrzałem wsłuchując się dokładnie w przemówienie i odpowiedzi zadawane do
Wysłuchałem również kilku przemówień Donalda Tuska , nawet Gowina chce rozliczać ,
co za tempa decha , wiedząc ile sam ma za uszami , Amber Gold Amnezja , dopuszczenia za przyzwoleniem
prywatyzacji w Warszawie przez Gronkiewicz-Waltz , Orlen nierentowny ,Stocznie precz ,
Afera FOZZ, pieniądze ukradzione państwu na formowanie KLD,WSI, za wszystkimi aferami, za złodziejską prywatyzacją wszędzie stoi Donald Tusk. To jest lider całego postkomunistycznego układu, który w tej chwili usiłuje w Polsce odzyskać stracone pozycje , kolega Nowak czasomierzem przekupiony , Neumann kto z PO temu sądy nie straszne .
~~felicjan napisał(a): Jurko61 napisał(a): Wrocław /Jarosław Kaczyński , obejrzałem wsłuchując się dokładnie w przemówienie i odpowiedzi zadawane do
~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .
DP napisał(a):Ktoś napisał: ~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .
Węgiel leży na składach nie ma chętnych na tak drogi węgiel. Jeśli w zeszłym sezonie grzewczym ogrzanie domu kosztowało 3 tyś a w tym 9 tyś przy obecnych zarobkach trzeba i tak rozłożyć to na raty.