Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~klucznick niezalogowany
25 września 2022r. o 11:13
https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/pis-forsuje-totalitarna-ustawe-o-ochronie-ludnosci-ktora-da-szanse-stworzenia-rezimu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Antek Kłamczuszek niezalogowany
25 września 2022r. o 11:52
Jurko61 napisał(a): Wrocław /Jarosław Kaczyński , obejrzałem wsłuchując się dokładnie w przemówienie i odpowiedzi zadawane do
Jarosława Kaczyńskiego , nadal nie mam zrozumienia nienawiści do jego osoby .
Wysłuchałem również kilku przemówień Donalda Tuska , nawet Gowina chce rozliczać ,
co za tempa decha , wiedząc ile sam ma za uszami , Amber Gold Amnezja , dopuszczenia za przyzwoleniem
prywatyzacji w Warszawie przez Gronkiewicz-Waltz , Orlen nierentowny ,Stocznie precz ,
Afera FOZZ, pieniądze ukradzione państwu na formowanie KLD,WSI, za wszystkimi aferami, za złodziejską prywatyzacją wszędzie stoi Donald Tusk. To jest lider całego postkomunistycznego układu, który w tej chwili usiłuje w Polsce odzyskać stracone pozycje , kolega Nowak czasomierzem przekupiony , Neumann kto z PO temu sądy nie straszne .
Fenomenem jest wiara w Donalda Tuska .

Fiucie z malinowym nosem powiedz czym jest zegarek Nowaka za 13 tys w porównaniu z Traktorem za półtora miliona dla złodzieja z PIS
~~felicjan niezalogowany
25 września 2022r. o 11:57
Jurko61 napisał(a): Wrocław /Jarosław Kaczyński , obejrzałem wsłuchując się dokładnie w przemówienie i odpowiedzi zadawane do
Wysłuchałem również kilku przemówień Donalda Tuska , nawet Gowina chce rozliczać ,
co za tempa decha , wiedząc ile sam ma za uszami , Amber Gold Amnezja , dopuszczenia za przyzwoleniem
prywatyzacji w Warszawie przez Gronkiewicz-Waltz , Orlen nierentowny ,Stocznie precz ,
Afera FOZZ, pieniądze ukradzione państwu na formowanie KLD,WSI, za wszystkimi aferami, za złodziejską prywatyzacją wszędzie stoi Donald Tusk. To jest lider całego postkomunistycznego układu, który w tej chwili usiłuje w Polsce odzyskać stracone pozycje , kolega Nowak czasomierzem przekupiony , Neumann kto z PO temu sądy nie straszne .

Nie będę wdawał się z Tobą w dyskusję n.t. tego co napisałeś bo to nie ma sensu ale zadam tylko jedno pytanie: Pis ma pełną władzę od 7 lat, ma wszystkie służby, ma pegasusa , robi nadzwyczajne rzeczy by coś udowodnić,, przekręty '' Tuskowi, PO i jakoś nic nie mogą udowodnić, nie mają podstaw, żeby kogoś skazać prawomocnym wyrokiem bo prokuratura Z. Ziobro nie ma nic po za propagandowymi konferencjami, M. Kamiński przekierował wszystkie służby by jak pieski ścigały platformensów, Oni nie potrafią nawet oskarżyć Gawłoskiego, Nowaka - jak to ma się do tego co napisałeś, czyżby dalszy ciąg tumanienia, propagandy?
~~xyz niezalogowany
25 września 2022r. o 12:05
~~felicjan napisał(a): Jurko61 napisał(a): Wrocław /Jarosław Kaczyński , obejrzałem wsłuchując się dokładnie w przemówienie i odpowiedzi zadawane do

Nie będę wdawał się z Tobą w dyskusję n.t. tego co napisałeś bo to nie ma sensu ale zadam tylko jedno pytanie: Pis ma pełną władzę od 7 lat, ma wszystkie służby, ma pegasusa , robi nadzwyczajne rzeczy by coś udowodnić,, przekręty '' Tuskowi, PO i jakoś nic nie mogą udowodnić, nie mają podstaw, żeby kogoś skazać prawomocnym wyrokiem bo prokuratura Z. Ziobro nie ma nic po za propagandowymi konferencjami, M. Kamiński przekierował wszystkie służby by jak pieski ścigały platformensów, Oni nie potrafią nawet oskarżyć Gawłoskiego, Nowaka - jak to ma się do tego co napisałeś, czyżby dalszy ciąg tumanienia, propagandy?

Ja mam tylko pytanie co taki dupek który uciekł przed alimentami może mówić o Polsce i Polakach .?
~~Biały Orzeł AM niezalogowany
25 września 2022r. o 12:18
Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .
~~Brawo PiS niezalogowany
25 września 2022r. o 12:38
Brawo Jurko61

Brawo PiS
14505
DP
25 września 2022r. o 12:45
~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .

Węgiel leży na składach nie ma chętnych na tak drogi węgiel. Jeśli w zeszłym sezonie grzewczym ogrzanie domu kosztowało 3 tyś a w tym 9 tyś przy obecnych zarobkach trzeba i tak rozłożyć to na raty.
~~Bubu niezalogowany
25 września 2022r. o 12:48
DP napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Biały Orzeł AM napisał(a): Oszczaniec mówi żeby nie kupować trzech ton węgla naraz tylko 1,5 tony a będzie miał zagwarantowany zakup w późniejszym terminie reszty .Według PISowskich kłamców węgiel miał kosztować tysiąc zł za tonę a kosztuje tysiąc euro .

Węgiel leży na składach nie ma chętnych na tak drogi węgiel. Jeśli w zeszłym sezonie grzewczym ogrzanie domu kosztowało 3 tyś a w tym 9 tyś przy obecnych zarobkach trzeba i tak rozłożyć to na raty.

Jedź tam gdzie taniej może do Mozambiku?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza