Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~SLD niezalogowany
28 września 2022r. o 9:13
~~PSL napisał(a): Zaginął polityk Lewicy Jakub B. Kobieta oskarża go o napaść seksualną , a to już wyjaśnia dlaczego tak
walczy Lewica o aborcje

A co jest w ciąży ?A może jest z PISu i będzie musiała urodzić nawet bez rąk i nóg i z wodogłowiem ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurko61 niezalogowany
28 września 2022r. o 11:44
Nigdy nie wyrzucili mnie w Niemczech z samolotu czy z pociągu. Wszędzie byłem traktowany z sympatią, a gdy wiedziano, ze jestem Polakiem, tym większą. Zgaduję, ze nie ze względu na „ aryjski” wygląd. Po prostu zawsze miałem bilet, siedziałem na swoim miejscu i nie robiłem bydła.
~~horus niezalogowany
28 września 2022r. o 11:50
Z takim nochalem ty piszesz o arryjskim wyglądzie? Przypominasz bardziej jakiegoś Mongoła.
~~Mondry niezalogowany
28 września 2022r. o 13:18
Czarnek przeprasza, Kaczyński z naganą… Ludzie, co się dzieje?
Wszyscy mają przeczucie,że za chwilę coś grubo pierd*olnie.
~~Horus niezalogowany
28 września 2022r. o 13:21
Dworczyk do dymisji...
pinokio prawie na wylocie...
sasin ''koperta'' na premiera
antonio''brzoza'' na ministra MON

''armamagedon'' ;D
~~Yogi niezalogowany
28 września 2022r. o 14:40
A tefałenie wszystko PO staremu?
~~Macierzanka długolistna niezalogowany
28 września 2022r. o 14:41
A u Kukiza? Komu teraz dupę będzie lizał?
~~Yogi niezalogowany
28 września 2022r. o 14:47
Kukiz stoi po stronie Polski.
Dla opozycji to trudne do zrozumienia?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.