~~Amarantowy kosaciec napisał(a):Ktoś napisał: ~~J PIS napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tabaczkowy tamaryszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitny Bambus napisał(a): Nic w życiu pożytecznego nie umieją zrobić bo to w szkole albo wagarowali albo rozrabiali a tu teraz zabierają się za obrażanie ludzi którzy dla Polski się poświęcali i nadal poświęcają. No wstyd, tylko wstyd .
M21W2 5 godz. 4 min. temu
Tak wiem smarku ,
14240
M21W2 3 godz. 11 min. temu
mój wpis jako odpowiedź do bydlaka .
14240
M21W2 3 godz. 11 min. temu
Dzięki " tumanom " nawet taki komunistyczny bydlak jak ty może pisać co mu jad na język przyniesie .
Ktoś napisał: ~~Błękitny Bambus napisał(a):
a tu teraz zabierają się za obrażanie ludzi
Pokaz ''kultury'' tego co tak często sztandar trzyma.
Ten głupek trzyma sztandar w garniturze i adidasach .
Dobrze że nie w sandałach.
Manipulacja godna mistrza , nawet Pieskow rzecznik Putina tobie anonimowy ( dla mnie nie ) trollu nie dorównuje .
Horys takich jak ty nazywa Gebelsami , ma rację , dorównujesz jemu .
A tak trochę poważnie z nie poważnym oszczercą manipulantem , naucz się cytować , fragmenty zdania wyrwane z kontekstu świadczą o tym jaką jesteś podłą gnidą .
~~wspomniany horus napisał(a): Ilu was zostało dzisiaj z tamtej Solidarności? Jakieś marne odrzuty. Ile postulatów było i jaki do dzisiaj przetrwał? Co na to odpowiesz rolniku emerycie?
Zajmij się więc ogródkiem a nie rżniesz tu bohatera . Ile dni spędziłeś w więzieniu? Czy byłeś internowany?
Opozycjonisto klawiaturowy.
~~Plotkara napisał(a): Pan Lucjan na swój autorytet powołuje falco horusa. Czy świat oszalał ?
Co to panie Lucjanie z tą pana solidarnością. Co ona / poza pierwszym zrywem/ zrobiła dobrego dla poczciwego Polaka.