Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

14240
M21W2
1 października 2022r. o 16:01
~~wspomniany horus napisał(a): Wspominasz Adasia Michnika? Słusznie. On swoje odsiedział a ty? Dlaczego o tym nie wspominasz? Byłeś dla Solidarności mięsem do zmielenia . Mielili cię i zostałeś z tym swoim ogródkiem i legendą.
Pytałem co zostało z waszych postulatów do dnia dzisiejszego . Nie odpowiedziałeś. Gdzie dzisiaj jakaś Solidarność strajkuje w obronie robotników którzy mają problemy z opłatami i cenami za opał? Też nie odpowiesz .

Ile razy chcesz wałkować ten temat , nie oceniasz przywódców Solidarności , działaczy mających wpływ na losy Polski i Polaków , bredzisz na mój temat szeregowego członka który mimo wszystkich potknięć jest dumny ze zmian jakie zaszły w Polsce po 1989 r .

Ogarnij się chłopie , kto podpisując porozumienia ze stoczniowcami własnym podpisem zobowiązał się do ich realizacji , np . twoje postulaty do prezydenta Romana masz realizować ty czy prezydent i jego ludzie .
Ogarnij się chłopie i pomyśl jakiego okresu w dziejach polski dotyczyły .
Zamiast realizacji postulatów władza która się do nich zobowiązała zafundowała nam stan wojenny i delegalizację Solidarności .

Dopisane 01.10.2022r. o godz. 15:45:

~~Plotkara napisał(a): Pan Lucjan na swój autorytet powołuje falco horusa. Czy świat oszalał ?
Co to panie Lucjanie z tą pana solidarnością. Co ona / poza pierwszym zrywem/ zrobiła dobrego dla poczciwego Polaka.

Na jakiej podstawie wyciągnąłeś taki wniosek ? .

Dopisane 01.10.2022r. o godz. 15:55:

~~sprzedawca paciorków napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Plotkara napisał(a): Pan Lucjan na swój autorytet powołuje falco horusa. Czy świat oszalał ?
Co to panie Lucjanie z tą pana solidarnością. Co ona / poza pierwszym zrywem/ zrobiła dobrego dla poczciwego Polaka.

Poczciwy Lucjan napisze że walczyła z komuną .

Jak sprzedasz paciorki postaraj się poznać historię polski lata 1956- 1989 będziesz wiedział o co walczyli robotnicy tacy jak ja .

Dopisane 01.10.2022r. o godz. 16:01:

~~Plotkara napisał(a): Pan Lucjan na swój autorytet powołuje falco horusa. Czy świat oszalał ?

Wiem z kim piszę , wiem że nie oceni ludzi których wymieniłem , musiałby sam siebie nazwać hipokrytą krytykując szeregowca Solidarności , chwaląc jego " generałów " .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~PPS niezalogowany
1 października 2022r. o 16:09
Nie dosyć że propagandzista to i marny populista. Wychodzi na to że nie potrafisz wymienić prawdziwego sukcesu Solidarności takiego który przełożył by się na sukces Polaków. Teraz najprościej jest odsunąć od siebie wszelkie winy bo ty jako szeregowy członek nie miałeś na to wpływu. Ale sam piszesz że były was miliony. Tylu was siedziało przy stole układając się z Kiszczakiem? Czy nie dlatego obecnie tak jak tu napisano zostały z was odpady? A teraz chcesz tu rozliczać Michnika? Ty który jednego dnia nie przesiedziałeś jako internowany?
14240
M21W2
1 października 2022r. o 16:23
~~PPS napisał(a): Nie dosyć że propagandzista to i marny populista. Wychodzi na to że nie potrafisz wymienić prawdziwego sukcesu Solidarności takiego który przełożył by się na sukces Polaków. Teraz najprościej jest odsunąć od siebie wszelkie winy bo ty jako szeregowy członek nie miałeś na to wpływu. Ale sam piszesz że były was miliony. Tylu was siedziało przy stole układając się z Kiszczakiem? Czy nie dlatego obecnie tak jak tu napisano zostały z was odpady? A teraz chcesz tu rozliczać Michnika? Ty który jednego dnia nie przesiedziałeś jako internowany?

Ty, ty , ty , ty , tylko na tyle ciebie stać , nie mój problem że nie wiesz jak było , nie widzisz jak jest , były nas miliony do 13 grudnia 1981 , jak wszystkim i tobie polecam historię walki ludzi pracy w latach 1956-1989 .
Nawet nie wiesz kto i ilu układało się z Kiszczakiem ? .
Już nie raz pisałem , niszczenie prawdziwej Solidarności rozpoczął Jaruzelski z Kiszczakiem na rozkaz Moskwy , dokończył w Magdalence Wałęsa i jego ludzie bez NASZEGO mandatu dla takich spotkań zakrapianych alkoholem .
~~totalna Beka niezalogowany
1 października 2022r. o 16:24
Faryzeusz, we Warszawie marsz niepodległości będzie organizowany co tydzień w piątek o godzinie 14 . Zadowolony jesteś . HAHAHA .
14240
M21W2
1 października 2022r. o 16:50
Takiej polski i takiej prawdy o Michniku TVN Horusom nie pokaże .

~~IPN niezalogowany
1 października 2022r. o 16:55
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~PPS napisał(a)

Ty, ty , ty , ty , tylko na tyle ciebie stać , nie mój problem że nie wiesz jak było , nie widzisz jak jest , były nas miliony do 13 grudnia 1981 , jak wszystkim i tobie polecam historię walki ludzi pracy w latach 1956-1989 .
Nawet nie wiesz kto i ilu układało się z Kiszczakiem ? .
Już nie raz pisałem , niszczenie prawdziwej Solidarności rozpoczął Jaruzelski z Kiszczakiem na rozkaz Moskwy , dokończył w Magdalence Wałęsa i jego ludzie bez NASZEGO mandatu dla takich spotkań zakrapianych alkoholem .

No to pisz kto się układał z Kiszczakiem. Niszczenie Solidarności dokończył stary Morawiecki i Krzaklewski .
Dlaczego teraz nie strajkujecie tylko wypinacie klaty do orderów?
~~Wesoły Romek niezalogowany
1 października 2022r. o 16:59
"Ile razy chcesz wałkować ten temat , nie oceniasz przywódców Solidarności , działaczy mających wpływ na losy Polski i Polaków , bredzisz na mój temat szeregowego członka który mimo wszystkich potknięć jest dumny ze zmian jakie zaszły w Polsce po 1989 r ."
"Szczepan" z czego jesteś taki dumny? że Twoi kolesie z S oddali majątek wszystkich obywateli za czapkę śliwek by teraz Nam PIS dał "popalić" różnymi podatkami?. Kto doprowadził do upadku Naszego górnictwa jak nie te sprzedajne dziady z S.Rozmawiałem z kolegami górnikami z którymi strajkowałem 9 dni na dole kopalni Ziemowit, wiesz do czego żeśmy doszli? gdybyśmy wiedzieli co po 89 roku z Polską i z górnictwem zrobicie to zamiast strajkować na ochotnika byśmy poszli "bić kurły i złodziei" jak mawiał Dziadek Piłsudski.
~~Wesoły Romek niezalogowany
1 października 2022r. o 17:01
M21W2 napisał(a): Takiej polski i takiej prawdy o Michniku TVN Horusom nie pokaże .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza