Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
9 października 2022r. o 19:48
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .

"Szczepan" coś Ci się w tej główce na starość poyebało:)gdzieś Ty w klubie Polfa w piłkę grał? w szachy to tak :) byłem tam często w latach 60/70 a Ciebie nie pamiętam żebyś tam przebywał :) wiem co robiłem i co z tego? pisałem tutaj o tym :) a Ty coś robił? drugiemu "tatusiowi" pomagałeś w pokerka grać? :)

drugiemu?????? ;D ;D
a o tym to Lucuś nigdy tu nie wspominał ...;D

za to nad wyraz chętnie rozpisywał się o ojcach innych...w tym mojego...
a tu proszę ...
teraz wyszło szydło z wora ...trauma z dzieciństwa ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtobrązowy Fasolnik niezalogowany
9 października 2022r. o 20:05
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .

"Szczepan" coś Ci się w tej główce na starość poyebało:)gdzieś Ty w klubie Polfa w piłkę grał? w szachy to tak :) byłem tam często w latach 60/70 a Ciebie nie pamiętam żebyś tam przebywał :) wiem co robiłem i co z tego? pisałem tutaj o tym :) a Ty coś robił? drugiemu "tatusiowi" pomagałeś w pokerka grać? :)

drugiemu?????? ;D ;D
a o tym to Lucuś nigdy tu nie wspominał ...;D

za to nad wyraz chętnie rozpisywał się o ojcach innych...w tym mojego...
a tu proszę ...
teraz wyszło szydło z wora ...trauma z dzieciństwa ...;D

Pisałem Jurkowi , że byłem z moim tatą na pogrzebie jego ojca.
~~Wesoły Romek niezalogowany
9 października 2022r. o 20:11
M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 18:25:~~qwerty , jak wolisz chamstwo od rzeczowej dyskusji proszę bardzo , tępy przygłupie ja tym importowanym węglem palę , kupiłem 2 tony polskiego po 3400 zł oraz na próbę 200 kg importowanego po 3200 zł , nie widzę żadnej różnicy , sprzedawca jest zobowiązany wystawić fakturę z parametrami węgla .
Nie jest żadną tajemnicą że wydobywany węgiel ze wszystkich kopalń świata jest przesiewany i dzielone na sorty, od miału po groszek . kostka , orzech .
Żeby było ciekawiej , na fakturze mam zaznaczone wydobycie węgla polskiego w maju 2022 , jak myślisz tępy przygłupie po ile mógł sprzedający " przedsiębiorca " go kupić ? , to dzięki takiej propagandzie jak Twoja mogą nas doić , żeby było jeszcze ciekawiej nie dał mi faktury od razu tylko swojemu kierowcy aby miał w razie kontroli .
Życzę udanego zakupu polskiego węgla po 3500 , ja następny kupię importowany , wiem że w portach jest sprzedawany po niecałe 2600 brutto i nic nie odbiega od naszego chyba że nasz będzie w podobnej cenie wybiorę nasz polski dużo tańszy w kopalniach , dożo droższy na składach .

"Szczepan" a kto rozwalił Nasze górnictwo węglowe? jak nie Twoi kolesie z "S".
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/20-mld-z%C5%82-wyrzucono-w-piach-to-mia%C5%82a-by%C4%87-nowoczesna-kopalnia-wyprzedzaj%C4%85ca-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87/ar-AA12LeYv?ocid=msedgntp&cvid=0dec889080fa43028cf2f5460c9706e7
~~Jurko61 niezalogowany
9 października 2022r. o 20:15
konsultowałeś tą ''wypowiedź '' z braciszkiem ?...tym od ''kancelarii'' :D ...;D
na szczęście ''damskie się nie liczą'' ....to cytat z klasyka
dziękuję że nazywasz mnie „klasykiem” , jednak „tumanek” coś podłapał…………

~j23 5 godz. 32 min. temu
grzyby to on ma ale pod pachami z niedomycia

~~Błękitnawa Trytoma 4 godz. 49 min. temu
~~Cisza leśna napisał(a): Byliśmy na Krępnicy za grzybami. Niestety w tym samym czasie był tam horus . Tak darł ryja w lesie że muchomory kropki pogubiły.

Trzeba było go kopnąć w otwór kakaowy centralnie z czuba buta

Jasiek co oni ciebie tak brzydko opisują , naprawdę się nie myjesz ??
Tylko tak pytam ………………;);)
22258
#Horus nieaktywny
9 października 2022r. o 21:33
widzisz jak sam ze siebie robisz zwykłego tumana? ;D
klasykiem jest np. ''nikt nas nie przekona ze czarne jest czarne a ...''

podane cytaty tak cię rajcują?...uważasz je za pokaz górnolotnego myślenia czy tak po ludzku prostactwo trafia do prostactwa?

Juruś a o tobie tak brzydko piszą bo albo ''folksdojcz'' albo ''malinowy nos'' lub jeszcze gorzej to tak naprawdę jest?
a to że piszą o tym że ''uciekł do szwabów przed alimentami '' to prawda czy fałsz bo jakoś nigdy o tym nie piszesz...;D

zdradź nam co tobą kierowało ?...ty katolik jak mogłeś to zrobić? ? ?
a może zaproponowałeś ''skrobanie'' a że pomysł nie wypalił to wolałeś dać ''w długą'' i po problemie ?

jak to jest Juruś że nikt z tobą nie chce dyskutować -fakt ze nie ma o czym i z kim- a ty maniaku ciągle do mnie wracasz bredząc o jakichś ''tyldach'' ;D
sam tu tyldowałeś o jakimś ''egipcjaninie'' do czasu jak ci wprost napisałem że robisz z siebie dur.n.ia...;D

masz coś do ''szrajbnięcia'' polaczku ''na uchodźctwie''?
~~Jurko61 niezalogowany
9 października 2022r. o 22:24
Horus napisał(a): widzisz jak sam ze siebie robisz zwykłego tumana? ;D
klasykiem jest np. ''nikt nas nie przekona ze czarne jest czarne a ...''

podane cytaty tak cię rajcują?...uważasz je za pokaz górnolotnego myślenia czy tak po ludzku prostactwo trafia do prostactwa?

Juruś a o tobie tak brzydko piszą bo albo ''folksdojcz'' albo ''malinowy nos'' lub jeszcze gorzej to tak naprawdę jest?
a to że piszą o tym że ''uciekł do szwabów przed alimentami '' to prawda czy fałsz bo jakoś nigdy o tym nie piszesz...;D

zdradź nam co tobą kierowało ?...ty katolik jak mogłeś to zrobić? ? ?
a może zaproponowałeś ''skrobanie'' a że pomysł nie wypalił to wolałeś dać ''w długą'' i po problemie ?

jak to jest Juruś że nikt z tobą nie chce dyskutować -fakt ze nie ma o czym i z kim- a ty maniaku ciągle do mnie wracasz bredząc o jakichś ''tyldach'' ;D
sam tu tyldowałeś o jakimś ''egipcjaninie'' do czasu jak ci wprost napisałem że robisz z siebie dur.n.ia...;D

masz coś do ''szrajbnięcia'' polaczku ''na uchodźctwie''?

„Ma-tyldo” już mnie nudzi przypominanie o odgrzewaniu mielonych…………
ale cóż nie „kumasz” , poczytaj do jakich wpisów się posuwasz by zabłysnąć………
„na szczęście ''damskie się nie liczą'' ....to cytat z klasyka .. lub
a może zaproponowałeś ''skrobanie'' , pełna inteligencja …………
Więc zacytuję klasyka drogi Januszku,
Z wioski może wyszedłeś , lecz wieś nigdy z ciebie nie wyjdzie……………

~~Burawa Dynia niezalogowany
9 października 2022r. o 22:35
Robię kupę
~~Szarobrunatna Konwalia niezalogowany
9 października 2022r. o 22:41
Nie ograniczaj się „Ma-tyldo” rozmawiaj z ludźmi o innych poglądach innych kulturach , poszerzyłbyś grono swoich znajomych………
buduj sieć kontaktów , uważam iż każdy człowiek to inne spojrzenie na świat, inna perspektywa………
jeśli poznajesz nową osobę………
poznajesz zarazem jej sposób postrzegania ………
a więc i „Ma-tylko” twój sposób percepcji się poszerza ……………[/]D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza