~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .
"Szczepan" coś Ci się w tej główce na starość poyebało:)gdzieś Ty w klubie Polfa w piłkę grał? w szachy to tak :) byłem tam często w latach 60/70 a Ciebie nie pamiętam żebyś tam przebywał :) wiem co robiłem i co z tego? pisałem tutaj o tym :) a Ty coś robił? drugiemu "tatusiowi" pomagałeś w pokerka grać? :)
Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .
"Szczepan" coś Ci się w tej główce na starość poyebało:)gdzieś Ty w klubie Polfa w piłkę grał? w szachy to tak :) byłem tam często w latach 60/70 a Ciebie nie pamiętam żebyś tam przebywał :) wiem co robiłem i co z tego? pisałem tutaj o tym :) a Ty coś robił? drugiemu "tatusiowi" pomagałeś w pokerka grać? :)
drugiemu?????? ;D ;D
a o tym to Lucuś nigdy tu nie wspominał ...;D
za to nad wyraz chętnie rozpisywał się o ojcach innych...w tym mojego...
a tu proszę ...
teraz wyszło szydło z wora ...trauma z dzieciństwa ...;D
Pisałem Jurkowi , że byłem z moim tatą na pogrzebie jego ojca.
M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 18:25:~~qwerty , jak wolisz chamstwo od rzeczowej dyskusji proszę bardzo , tępy przygłupie ja tym importowanym węglem palę , kupiłem 2 tony polskiego po 3400 zł oraz na próbę 200 kg importowanego po 3200 zł , nie widzę żadnej różnicy , sprzedawca jest zobowiązany wystawić fakturę z parametrami węgla .
Nie jest żadną tajemnicą że wydobywany węgiel ze wszystkich kopalń świata jest przesiewany i dzielone na sorty, od miału po groszek . kostka , orzech .
Żeby było ciekawiej , na fakturze mam zaznaczone wydobycie węgla polskiego w maju 2022 , jak myślisz tępy przygłupie po ile mógł sprzedający " przedsiębiorca " go kupić ? , to dzięki takiej propagandzie jak Twoja mogą nas doić , żeby było jeszcze ciekawiej nie dał mi faktury od razu tylko swojemu kierowcy aby miał w razie kontroli .
Życzę udanego zakupu polskiego węgla po 3500 , ja następny kupię importowany , wiem że w portach jest sprzedawany po niecałe 2600 brutto i nic nie odbiega od naszego chyba że nasz będzie w podobnej cenie wybiorę nasz polski dużo tańszy w kopalniach , dożo droższy na składach .
Horus napisał(a): widzisz jak sam ze siebie robisz zwykłego tumana? ;D
klasykiem jest np. ''nikt nas nie przekona ze czarne jest czarne a ...''
podane cytaty tak cię rajcują?...uważasz je za pokaz górnolotnego myślenia czy tak po ludzku prostactwo trafia do prostactwa?
Juruś a o tobie tak brzydko piszą bo albo ''folksdojcz'' albo ''malinowy nos'' lub jeszcze gorzej to tak naprawdę jest?
a to że piszą o tym że ''uciekł do szwabów przed alimentami '' to prawda czy fałsz bo jakoś nigdy o tym nie piszesz...;D
zdradź nam co tobą kierowało ?...ty katolik jak mogłeś to zrobić? ? ?
a może zaproponowałeś ''skrobanie'' a że pomysł nie wypalił to wolałeś dać ''w długą'' i po problemie ?
jak to jest Juruś że nikt z tobą nie chce dyskutować -fakt ze nie ma o czym i z kim- a ty maniaku ciągle do mnie wracasz bredząc o jakichś ''tyldach'' ;D
sam tu tyldowałeś o jakimś ''egipcjaninie'' do czasu jak ci wprost napisałem że robisz z siebie dur.n.ia...;D
masz coś do ''szrajbnięcia'' polaczku ''na uchodźctwie''?