Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~bazyliszek niezalogowany
15 października 2022r. o 15:01
https://www.youtube.com/shorts/fx5aShQxUYg
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jebać pisowskie k niezalogowany
15 października 2022r. o 15:05
glapinski z ziobrą będą siedzieć
~~Wesoły Romek niezalogowany
15 października 2022r. o 15:29
~~Front-men napisał(a): Jakim trzeba być naiwnym żeby aż tak dać się zmanipulować przez te vał en, wierzyć w te wszystkie brednie które oPOwiada ryży herr
nie daj Boże,aby POwròcili do władzy
to będzie kolejny etap demontażu Polski

A nie widzisz tego thebilu co wyprawia PIS? czego w łayy nie wezmą to rozwalą? mam nerwy na Sasina, wiesz czemu? jak organizował lot do Smoleńska to nie wsadził do samolotu tego małego śmierdziela żoliborskiego tam.
~~a to qtas niezalogowany
15 października 2022r. o 15:56
~~Front-men napisał(a): Jakim trzeba być naiwnym żeby aż tak dać się zmanipulować przez te vał en, wierzyć w te wszystkie brednie które oPOwiada ryży herr

Oby cię pokręciło pisi xuju.

22258
#Horus nieaktywny
15 października 2022r. o 18:26
Idzie kryzys: Polityczna kapitulacja rządu ws. węgla

''wungla '' nie ma a jak jest to w kosmicznych cenach...teraz w ''gratisie'' do niego ''szczęśliwcy'' otrzymają od piSSdzielców pakiet masek które pozostały po szumidle...

Polska to dziwna kraj a Polacy to dziwne ludzie...;D
~~Horus niezalogowany
15 października 2022r. o 18:33
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Front-men napisał(a): Jakim trzeba być naiwnym żeby aż tak dać się zmanipulować przez te vał en, wierzyć w te wszystkie brednie które oPOwiada ryży herr

A nie widzisz tego thebilu co wyprawia PIS? czego w łayy nie wezmą to rozwalą? mam nerwy na Sasina, wiesz czemu? jak organizował lot do Smoleńska to nie wsadził do samolotu tego małego śmierdziela żoliborskiego tam.

Janek nie rób siary ,.... D ; pisz powoli , byłeś prymusem w szkole .... D ;
..... robisz więcej byków jak ja ... D ;

~~Przekrwiona Gipsówka niezalogowany
15 października 2022r. o 18:38
Horus napisał(a): Idzie kryzys: Polityczna kapitulacja rządu ws. węgla

''wungla '' nie ma a jak jest to w kosmicznych cenach...teraz w ''gratisie'' do niego ''szczęśliwcy'' otrzymają od piSSdzielców pakiet masek które pozostały po szumidle...

Polska to dziwna kraj a Polacy to dziwne ludzie...;D

Jakie to szczęście że nie jesteś Polakiem o sobie byś tak nie pisał , prawda .
22258
#Horus nieaktywny
15 października 2022r. o 18:54
no właśnie w tym problem ...
jestem Polakiem i niestety też że to tak określę -z urzędu- muszę się do nich zaliczać...
dzisiaj może nawet żałuję że kiedyś w tym kraju już tu proponowano by wysłać mnie i takich jak ja na chyba Madagaskar...

Dopisane 15.10.2022r. o godz. 18:54:

~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Front-men napisał(a): Jakim trzeba być naiwnym żeby aż tak dać się zmanipulować przez te vał en, wierzyć w te wszystkie brednie które oPOwiada ryży herr

Janek nie rób siary ,.... D ; pisz powoli , byłeś prymusem w szkole .... D ;
..... robisz więcej byków jak ja ... D ;

jak widzę masz trudności z odpowiedzią ...dublerku...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.