Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

20886
#Jurko61 nieaktywny
15 października 2022r. o 21:17
Kiedy napisałeś , drzewo posadziłem , Dom od podstaw wykończyłem , nabrałem przekonania że kamienica przy 52
jest twoją własnością , nawet chciałem pogratulować inwestycji , tu gdzie od lat mieszkam jest normalnością inwestycja w immobilie , wielu znajomych posiada i wynajmuje lokatorom którzy płacąc czynsz , spłacają zaciągnięty kredyt , w wieku emerytalnym mają spłacone , albo sprzedają i ciepłe kraje , lub dozgonna emerytura z czynszu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
15 października 2022r. o 21:33
a co mnie obchodzą twoje przekonania?...ty jak widzę bardziej się mną interesujesz niż ja tobą ...

''dom'' to pojęcie ogólne ...gdybym napisał że tylko dzięki swoim rękom mam ''własny kąt ''to co to dla ciebie by oznaczało?
co mnie obchodzą twoi znajomi? ...nie zamierzam być takim ...;D
pisz sobie z nimi ...
ja dzisiaj nie miałem na to czasu a teraz nie mam ochoty...
~~Ciekawe niezalogowany
15 października 2022r. o 21:42
To wreszcie był ten Lucek na policji ,bo słyszę od kolegów Zbyszka ,że złodzieje zostali już namierzeni przez Policję .
~~Zasłyszane niezalogowany
15 października 2022r. o 21:44
Horus napisał(a): a co mnie obchodzą twoje przekonania?...ty jak widzę bardziej się mną interesujesz niż ja tobą ...

''dom'' to pojęcie ogólne ...gdybym napisał że tylko dzięki swoim rękom mam ''własny kąt ''to co to dla ciebie by oznaczało?
pisz sobie z nimi ...

Kolega z koziej wólki przyjmie Jurusia i Lucusia za koszyczek truskawek.
20886
#Jurko61 nieaktywny
15 października 2022r. o 21:59
Horus napisał(a): a co mnie obchodzą twoje przekonania?...ty jak widzę bardziej się mną interesujesz niż ja tobą ...

pisz sobie z nimi ...

Po prostu głupio trochę wyszło z mojej strony wprowadziłem cię w zakłopotanie ,
adaptacja strychu - ciekawy temat , często piękne duże powierzchnie mieszkalne
ludzie sobie porobili ………
Dom trochę inaczej zawsze interpretuje , ale to szczegół.
~~Jasnopopielata Werbena niezalogowany
16 października 2022r. o 5:42
Koniec szczerbatego dyktatora.
Kolejne badania potwierdzają, że Jarosław Kaczyński po wyborach nie uniknie więzienia.
Najnowsze wyniki poparcia dla partii politycznych wyglądają następująco.”

PO – 32,2% (+1,4) i 174 mandatów w Sejmie.

PiS – 22,5% (-1,1) 120

PL2050 – 16,0% (-0,9) 74

PSL – 9,6% (+0,5) 45

Lewica – 8,7% (-0,1) 35

Agrounia – 6,2% (+1,3) 11

Konfederacja – 4,8% (-0,1)

Solidarna Polska – 0,0% (-1,0)
22258
#Horus nieaktywny
16 października 2022r. o 8:16
Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): a co mnie obchodzą twoje przekonania?...ty jak widzę bardziej się mną interesujesz niż ja tobą ...

pisz sobie z nimi ...

Po prostu głupio trochę wyszło z mojej strony wprowadziłem cię w zakłopotanie ,
adaptacja strychu - ciekawy temat , często piękne duże powierzchnie mieszkalne
ludzie sobie porobili ………
Dom trochę inaczej zawsze interpretuje , ale to szczegół.

głupie to jest stwierdzenie ze wprawiłeś mnie w zakłopotanie...;D
jesteś na to za ''cienki''
a to jak ty pojęcie ''dom'' interpretujesz jest dla mnie właśnie ''szczegółem''

a to?....''Polska jest moim domem''?
kiedyś dawno temu pewien Włoch powiedział coś w tym stylu ....aby błyszczeć wystarczy mieć jasny umysł...
interpretuj to jak chcesz...
~~Jurko61 niezalogowany
16 października 2022r. o 9:53
Przychodzi chwila w życiu kiedy ten jasny umysł się uruchamia , zaczyna człowiek rozumieć ile krzywd wyrządził stawiając (nieznanego) człowieka /osobę w negatywnym świetle , budując przy okazji swoją popularność w małej mieścinie .
Fenomenem jest wiedzieć więcej o osobie postawionej w tym negatywnym świetle niż ona sama.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza