Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Różowa Jodła niezalogowany
16 października 2022r. o 10:04
~~Jasnopopielata Werbena napisał(a): Koniec szczerbatego dyktatora.
Kolejne badania potwierdzają, że Jarosław Kaczyński po wyborach nie uniknie więzienia.
Najnowsze wyniki poparcia dla partii politycznych wyglądają następująco.”

PO – 32,2% (+1,4) i 174 mandatów w Sejmie.

PiS – 22,5% (-1,1) 120

PL2050 – 16,0% (-0,9) 74

PSL – 9,6% (+0,5) 45

Lewica – 8,7% (-0,1) 35

Agrounia – 6,2% (+1,3) 11

Konfederacja – 4,8% (-0,1)

Solidarna Polska – 0,0% (-1,0)

Według kolejnych badań wynika że PiS będzie rządził samodzielnie.

PiS - 43%

PO - 18%
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowa Jodła niezalogowany
16 października 2022r. o 10:42
~~Różowa Jodła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnopopielata Werbena napisał(a): Koniec szczerbatego dyktatora.
Kolejne badania potwierdzają, że Jarosław Kaczyński po wyborach nie uniknie więzienia.
Najnowsze wyniki poparcia dla partii politycznych wyglądają następująco.”

PO – 32,2% (+1,4) i 174 mandatów w Sejmie.

PiS – 22,5% (-1,1) 120

PL2050 – 16,0% (-0,9) 74

PSL – 9,6% (+0,5) 45

Lewica – 8,7% (-0,1) 35

Agrounia – 6,2% (+1,3) 11

Konfederacja – 4,8% (-0,1)

Solidarna Polska – 0,0% (-1,0)

Według kolejnych badań wynika że PiS będzie rządził samodzielnie.

PiS - 43%

PO - 18%

Na wiosnę będzie miał 70% i zmieni konstytucję .Jezus królem Polski.
22258
#Horus nieaktywny
16 października 2022r. o 10:54
~~Jurko61 napisał(a): Przychodzi chwila w życiu kiedy ten jasny umysł się uruchamia , zaczyna człowiek rozumieć ile krzywd wyrządził stawiając (nieznanego) człowieka /osobę w negatywnym świetle , budując przy okazji swoją popularność w małej mieścinie .
Fenomenem jest wiedzieć więcej o osobie postawionej w tym negatywnym świetle niż ona sama.

Fenomenem to jest to że ty dla wybujałego ''ego'' ty lubisz odnosić się do tych krzywd jakie są dziełem innych a swoich krzywd tu nie dostrzegasz...
bo co ty o mnie wiesz?...a jednak wyzywasz często stawiasz w negatywnym świetle...;D

jesteś typowym okazem portalowego hejtera który właśnie swoją popularność stawia ponad wszystko...
a to rozpisujesz się o Norwegii a to jak ostatnio o jakimś żużlu ...;D
a więc zamiast szukać tych negatywów u innych rozkmiń ;D swoje...
kilka razy ci pisałem i jeszcze raz powtórzę ...z kim i o czym ty tu kiedykolwiek dyskutowałeś ?
ile ty książek w swoim życiu przeczytałeś ?... i to że było ich mało stąd twoja niechęć i obawy przed jakąkolwiek dyskusją ...

może kiedyś ...''Przychodzi chwila w życiu kiedy ten jasny umysł się uruchamia '' ;D

w co osobiście wątpię ...;D
~~Wesoły Romek niezalogowany
16 października 2022r. o 11:02
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): a co mnie obchodzą twoje przekonania?...ty jak widzę bardziej się mną interesujesz niż ja tobą ...

''dom'' to pojęcie ogólne ...gdybym napisał że tylko dzięki swoim rękom mam ''własny kąt ''to co to dla ciebie by oznaczało?
co mnie obchodzą twoi znajomi? ...nie zamierzam być takim ...;D
pisz sobie z nimi ...
ja dzisiaj nie miałem na to czasu a teraz nie mam ochoty...

Po prostu głupio trochę wyszło z mojej strony wprowadziłem cię w zakłopotanie ,
adaptacja strychu - ciekawy temat , często piękne duże powierzchnie mieszkalne
ludzie sobie porobili ………
Dom trochę inaczej zawsze interpretuje , ale to szczegół.

głupie to jest stwierdzenie ze wprawiłeś mnie w zakłopotanie...;D
jesteś na to za ''cienki''
a to jak ty pojęcie ''dom'' interpretujesz jest dla mnie właśnie ''szczegółem''

a to?....''Polska jest moim domem''?
kiedyś dawno temu pewien Włoch powiedział coś w tym stylu ....aby błyszczeć wystarczy mieć jasny umysł...
interpretuj to jak chcesz...

Juruś , jak chciał zabłysnąć to mógł się brokatem obsypać :) znajomy początkiem lat 70-tych, ze strychu jako pierwszy zrobił sobie na Żwirki i Wigury mieszkanie dwupoziomowe, a teraz co? w tym budynku od Piotra i Pawła do Chrobrego inni też porobili ze strychu super mieszkania.
22258
#Horus nieaktywny
16 października 2022r. o 11:08
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):
Juruś , jak chciał zabłysnąć to mógł się brokatem obsypać :) znajomy początkiem lat 70-tych, ze strychu jako pierwszy zrobił sobie na Żwirki i Wigury mieszkanie dwupoziomowe, a teraz co? w tym budynku od Piotra i Pawła do Chrobrego inni też porobili ze strychu super mieszkania.

kiedyś sam oglądałem mieszkanie przy Żwirki ...prawie naprzeciw wyjazdu ''samotniaka''
później jedną klatkę obok znajomi zrobili tam swoją chatkę ...

i powiem ci Jasiek że drugi poziom to wspaniała sprawa...wiem coś o tym ...;D
ale nie będe się o tym rozpisywał ...niech fantaści wymyślają swoje kolejne teorie...;D
~~Wesoły Romek niezalogowany
16 października 2022r. o 11:18
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):

kiedyś sam oglądałem mieszkanie przy Żwirki ...prawie naprzeciw wyjazdu ''samotniaka''
później jedną klatkę obok znajomi zrobili tam swoją chatkę ...

i powiem ci Jasiek że drugi poziom to wspaniała sprawa...wiem coś o tym ...;D
ale nie będe się o tym rozpisywał ...niech fantaści wymyślają swoje kolejne teorie...;D

Wiem o tym Janusz, byłem na tym strychu przed i po adaptacji na mieszkanie, super sprawa, tylko, że On tam mieszkał od gówniarza i sąsiedzi z klatki wyrazili zgodę na adaptację strychu.

~~Jasnoturkusowy Chmiel niezalogowany
16 października 2022r. o 11:19
~~Ciekawe napisał(a): To wreszcie był ten Lucek na policji ,bo słyszę od kolegów Zbyszka ,że złodzieje zostali już namierzeni przez Policję .

Zostali namierzeni , Horus nie będzie wezwany na przesłuchanie , policja nie bierze pod uwagę idiotyzmów pisanych na forum przez Horusów i jemu podobnych , słyszę to od kolegów Lucka .
22258
#Horus nieaktywny
16 października 2022r. o 11:29
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Wiem o tym Janusz, byłem na tym strychu przed i po adaptacji na mieszkanie, super sprawa, tylko, że On tam mieszkał od gówniarza i sąsiedzi z klatki wyrazili zgodę na adaptację strychu.

mnie też sąsiadka bez problemu wyraziła zgodę na adaptację ...warunkiem ADM-u było tylko po wpięciu się w kanalizację doprowadzić wszystko do porządku...
najśmieszniejsze i najgłupsze jednocześnie jest jednak to że obok jest identyczny strych tzw. ''zwierciadło ''
i kiedy tak brakuje mieszkań dla młodych są poważne problemy z uzyskaniem zgody ...
tłumaczenia że potrzebny jest strych do ''wieszania prania'' jest dla mnie idio.ty.czne...
w dobie suszarek do prania to czysty idio.ty.zm...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo