Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
16 października 2022r. o 15:58
ale z terenu Polski a nie jak twoje radyjko z serwerka na Uralu......;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnożółty Przebiśnieg niezalogowany
16 października 2022r. o 16:19
Trzy malutkie okienka na strychu namierzone .
~~antek policmajster niezalogowany
16 października 2022r. o 16:22
Ty cieciu uważaj by ciebie nie namierzono.
16 października 2022r. o 16:25
~~antek policmajster napisał(a): Ty cieciu uważaj by ciebie nie namierzono.

Giermek ruskiego agenta wkroczył do akcji .
~~Karmazynowy lilak niezalogowany
16 października 2022r. o 16:38
A co? Chcesz na horusa nasłać kilku ukraińskich siepaczy z sierpami i siekierami?
16 października 2022r. o 16:43
~~Karmazynowy lilak napisał(a): A co? Chcesz na horusa nasłać kilku ukraińskich siepaczy z sierpami i siekierami?

Sygnał namierzony , ten sam strych .
20886
#Jurko61 nieaktywny
16 października 2022r. o 17:07
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Przychodzi chwila w życiu kiedy ten jasny umysł się uruchamia , zaczyna człowiek rozumieć ile krzywd wyrządził stawiając (nieznanego) człowieka /osobę w negatywnym świetle , budując przy okazji swoją popularność w małej mieścinie .
Fenomenem jest wiedzieć więcej o osobie postawionej w tym negatywnym świetle niż ona sama.

Fenomenem to jest to że ty dla wybujałego ''ego'' ty lubisz odnosić się do tych krzywd jakie są dziełem innych a swoich krzywd tu nie dostrzegasz...
bo co ty o mnie wiesz?...a jednak wyzywasz często stawiasz w negatywnym świetle...;D

jesteś typowym okazem portalowego hejtera który właśnie swoją popularność stawia ponad wszystko...
a to rozpisujesz się o Norwegii a to jak ostatnio o jakimś żużlu ...;D
a więc zamiast szukać tych negatywów u innych rozkmiń ;D swoje...
kilka razy ci pisałem i jeszcze raz powtórzę ...z kim i o czym ty tu kiedykolwiek dyskutowałeś ?
ile ty książek w swoim życiu przeczytałeś ?... i to że było ich mało stąd twoja niechęć i obawy przed jakąkolwiek dyskusją ...

może kiedyś ...''Przychodzi chwila w życiu kiedy ten jasny umysł się uruchamia '' ;D

w co osobiście wątpię ...;D

Wróć daleko ,daleko do tyłu , popatrz kto zaczął wyzywać , i kto próbował mnie wciągnąć do krytyki rodzonego brata
Janusz wybujałego ego nigdy nie miałem , jeżeli ty używałeś bardzo, bardzo często (może było to pół żartem ) tekstów pisanych przez zawistne osoby , najczęściej „bo ktoś napisał” , brat w sandałach zimą , zbuchana…………, , ucieczka od alimentów , a o malinowym nosie nie wspomnę , folksdojcz , ………czy mam więcej wymieniać ???
i nie wychodź mi tu z jakimś tekstem którego Panna używał , przypomnę ci zrobienie „kabaretu” z pogorzelcami ,
Temat Norwegia ………hmmm , czy skrytykowałem kiedyś twój wpis informacyjny , że jesteś nad Bobrem , na grzybach ,
a ty potrafisz każdemu szpilkę wbić kto nie z tobą , fenomenem jest że wszędzie odnajdujesz teksty skopiowane i wklejone
przez Jurusia lub Lucjana , a sam ten sam proceder uprawiasz , na Facebooku pewny jestem oglądałeś moje fotografie z Norwegii , ale przecież jak Horus napisze że Juruś się wychwala , to Tyldy mają mięso armatnie na Jurusia ,
Uprawiasz codzienny proceder siejąc propagandę , a Juruś choć nie inteligentny , książek nie czyta ,
Proponuje nadal spotkanie by pewne sprawy przedstawić bardziej (wierzytelnie) hi hi wiarygodnie , nie mam zamiaru jak ten z pod Olsztyna „maskę wyklepać „ , potrafisz często wpisać , później dementujecie panie Janusz ,
lub co tobą kieruje ( choć mi to jest często obojętne ) , pisanie o jakimś Niemcu co mi wynajmuje DOM ,
choć przypuszczalnie źródło fałszywych wiadomości jest mi znane , może ??????? przyjdzie moment słabości
i skorzystasz z propozycji wypicia kawy .

Dopisane 16.10.2022r. o godz. 17:07:

Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Przychodzi chwila w życiu kiedy ten jasny umysł się uruchamia , zaczyna człowiek rozumieć ile krzywd wyrządził stawiając (nieznanego) człowieka /osobę w negatywnym świetle , budując przy okazji swoją popularność w małej mieścinie .
Fenomenem jest wiedzieć więcej o osobie postawionej w tym negatywnym świetle niż ona sama.

Fenomenem to jest to że ty dla wybujałego ''ego'' ty lubisz odnosić się do tych krzywd jakie są dziełem innych a swoich krzywd tu nie dostrzegasz...
bo co ty o mnie wiesz?...a jednak wyzywasz często stawiasz w negatywnym świetle...;D

jesteś typowym okazem portalowego hejtera który właśnie swoją popularność stawia ponad wszystko...
a to rozpisujesz się o Norwegii a to jak ostatnio o jakimś żużlu ...;D
a więc zamiast szukać tych negatywów u innych rozkmiń ;D swoje...
kilka razy ci pisałem i jeszcze raz powtórzę ...z kim i o czym ty tu kiedykolwiek dyskutowałeś ?
ile ty książek w swoim życiu przeczytałeś ?... i to że było ich mało stąd twoja niechęć i obawy przed jakąkolwiek dyskusją ...

może kiedyś ...''Przychodzi chwila w życiu kiedy ten jasny umysł się uruchamia '' ;D

w co osobiście wątpię ...;D

Wróć daleko ,daleko do tyłu , popatrz kto zaczął wyzywać , i kto próbował mnie wciągnąć do krytyki rodzonego brata
Janusz wybujałego ego nigdy nie miałem , jeżeli ty używałeś bardzo, bardzo często (może było to pół żartem ) tekstów pisanych przez zawistne osoby , najczęściej „bo ktoś napisał” , brat w sandałach zimą , zbuchana…………, , ucieczka od alimentów , a o malinowym nosie nie wspomnę , folksdojcz , ………czy mam więcej wymieniać ???
i nie wychodź mi tu z jakimś tekstem którego Panna używał , przypomnę ci zrobienie „kabaretu” z pogorzelcami ,
Temat Norwegia ………hmmm , czy skrytykowałem kiedyś twój wpis informacyjny , że jesteś nad Bobrem , na grzybach ,
a ty potrafisz każdemu szpilkę wbić kto nie z tobą , fenomenem jest że wszędzie odnajdujesz teksty skopiowane i wklejone
przez Jurusia lub Lucjana , a sam ten sam proceder uprawiasz , na Facebooku pewny jestem oglądałeś moje fotografie z Norwegii , ale przecież jak Horus napisze że Juruś się wychwala , to Tyldy mają mięso armatnie na Jurusia ,
Uprawiasz codzienny proceder siejąc propagandę , a Juruś choć nie inteligentny , książek nie czyta ,
Proponuje nadal spotkanie by pewne sprawy przedstawić bardziej (wierzytelnie) hi hi wiarygodnie , nie mam zamiaru jak ten z pod Olsztyna „maskę wyklepać „ , potrafisz często wpisać , później dementujecie panie Janusz ,
lub co tobą kieruje ( choć mi to jest często obojętne ) , pisanie o jakimś Niemcu co mi wynajmuje DOM ,
choć przypuszczalnie źródło fałszywych wiadomości jest mi znane , może ??????? przyjdzie moment słabości
i skorzystasz z propozycji wypicia kawy .

Ps. Drzewo posadziłem już nie jedno , mam trzech wspaniałych synów i córkę ,
Dom obecny nie postawiłem od podstaw , lecz kupiłem (wpis informacyjnie bez parcia)
Jak to zinterpretujesz twoja sprawa.
~~Gołębi Osteospermum niezalogowany
16 października 2022r. o 17:41
Tylko pis. Oni chociaż dajo
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo