Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~ niezalogowany
16 października 2022r. o 19:05
Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):

Ps. Drzewo posadziłem już nie jedno , mam trzech wspaniałych synów i córkę ,

Ciekawe to co piszesz bo jakoś chyba nie masz zdjęć na FB tych wszystkich dzieci. Dlaczego?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mondry niezalogowany
16 października 2022r. o 19:11
PiS to stan umysłu, gdzie stary kawaler poucza o rodzinie, dyletant o gospodarce, kłamca o prawdzie, hejter o wartościach, degenerat o moralności itd. Kaczyńskiemu już nie chodzi o władzę. Jemu chodzi o zemstę. Za to, że może być kimś tylko w otoczeniu miernot.
~~xxx niezalogowany
16 października 2022r. o 19:11
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):

Ciekawe to co piszesz bo jakoś chyba nie masz zdjęć na FB tych wszystkich dzieci. Dlaczego?

Bo te dzieci malinowego mają po 40 lat .
~~Jacek Kurski niezalogowany
16 października 2022r. o 19:19
Czyli on liczy tylko te ostatnie a to co ,,było a nie jest nie pisze się w rejestr''
~~Ołowianoniebieska Robinia niezalogowany
16 października 2022r. o 19:25
~~Mondry napisał(a): PiS to stan umysłu, gdzie stary kawaler poucza o rodzinie, dyletant o gospodarce, kłamca o prawdzie, hejter o wartościach, degenerat o moralności itd. Kaczyńskiemu już nie chodzi o władzę. Jemu chodzi o zemstę. Za to, że może być kimś tylko w otoczeniu miernot.

20886
#Jurko61 nieaktywny
16 października 2022r. o 19:26
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):

Piszesz że nie ma , na życzenie wejdź na FB zobaczysz , trochę starsza fotka .
~~Esteta niezalogowany
16 października 2022r. o 19:30
Te zdjęcia z twoją brzydką żoną? Oglądałem ale nie jestem masochistą bym po raz drugi się katował.
~~Jarosław zbawiciel niezalogowany
16 października 2022r. o 19:31
~~Mondry napisał(a): PiS to stan umysłu, gdzie stary kawaler poucza o rodzinie, dyletant o gospodarce, kłamca o prawdzie, hejter o wartościach, degenerat o moralności itd. Kaczyńskiemu już nie chodzi o władzę. Jemu chodzi o zemstę. Za to, że może być kimś tylko w otoczeniu miernot.

Wypowiedź Kaczyńskiego w Kołobrzegu,za poprzednich rządów ludzie zbierali po lasach kartofle zasadzane dla dzików,mówi że tak było 98 roku tak mu opowiadali leśnicy .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza