Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

20886
#Jurko61 nieaktywny
16 października 2022r. o 19:32
~~Esteta napisał(a): Te zdjęcia z twoją brzydką żoną? Oglądałem ale nie jestem masochistą bym po raz drugi się katował.

A jak twoja wygląda , piękna jest???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jarosław niezalogowany
16 października 2022r. o 19:36
~~Jarosław zbawiciel napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mondry napisał(a): PiS to stan umysłu, gdzie stary kawaler poucza o rodzinie, dyletant o gospodarce, kłamca o prawdzie, hejter o wartościach, degenerat o moralności itd. Kaczyńskiemu już nie chodzi o władzę. Jemu chodzi o zemstę. Za to, że może być kimś tylko w otoczeniu miernot.

Wypowiedź Kaczyńskiego w Kołobrzegu,za poprzednich rządów ludzie zbierali po lasach kartofle zasadzane dla dzików,mówi że tak było 98 roku tak mu opowiadali leśnicy .

Następna wypowiedź Kaczyńskiego ,,tylko ktoś kto ma coś tam nie bardzo w głowie może myśleć inaczej ,my właśnie tak myślimy "
~~Esteta niezalogowany
16 października 2022r. o 19:36
Mając taką jak ja uważał byś że masz księżniczkę . A tak pozostaje ci taki pasztet jakiego masz.
~~Pampasowiec zwyczajny niezalogowany
16 października 2022r. o 19:39
Ale jest płodna i to dla Jurka najważniejsze. Ludzie wsi zawsze byli za wielodzietnością bo to zawsze kolejne ręce przy żniwach czy wykopkach.
~~Beka z pislamisty niezalogowany
16 października 2022r. o 19:40
~~Esteta napisał(a): Te zdjęcia z twoją brzydką żoną? Oglądałem ale nie jestem masochistą bym po raz drugi się katował.

On nie zwracał uwagi na urodę jemu chodziło o to żeby wywiozła go z kraju .
~~Horus niezalogowany
16 października 2022r. o 19:50
Tak myślałem .
20886
#Jurko61 nieaktywny
16 października 2022r. o 19:50
~~Esteta napisał(a): Mając taką jak ja uważał byś że masz księżniczkę . A tak pozostaje ci taki pasztet jakiego masz.

Widzisz ja zawsze wychodzę z zasady ,
Lepiej jeść G…n…o ( potocznie ) samemu , czyli brzydka żona ……
Aniżeli „TORTA” w czterech , i mieć rogatywki ,
jak zrozumiesz to odpisz , lecz najpierw spójrz w lustro………
a jak nie dasz rady wejść do domu przodem , przyciśnij się bokiem …………
~~Czyściciel kominów niezalogowany
16 października 2022r. o 19:54
No chyba nie napiszesz że była bez przychówku a ty byłeś jej pierwszym.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.