~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nasturcja pienna napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nasturcja pienna napisał(a): Wyluzuj chłopie. Twoje nigdy nie będą moimi a swoich nigdy bym nie oddał takiemu patolowi.
A skąd pewność że to twoje ???
A jak „KUKUŁKA” podrzuciła ci prezent……………???
Bo moja była dziewicą co dla ciebie może być niezrozumiałe.
Chyba w uszach , to zrozumiem [/]
Lub miała cieniutkie elastyczne , rajto-pończochy …………
Młodzi dają się na to nabrać ………;);)
~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nasturcja pienna napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nasturcja pienna napisał(a)
Bo moja była dziewicą co dla ciebie może być niezrozumiałe.
Chyba w uszach , to zrozumiem [/]
To ty swoją nawet w uszy? A wcześniej przed tobą tam była dziewicą ?
~~Karmazynowy ligustur napisał(a): Jurek jako znawca zanim uruchomił popychacz zrobił tulejowanie i wymienił pierścienie uszczelniające. Bo kopciła jak szrot.
~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karmazynowy ligustur napisał(a): Jurek jako znawca zanim uruchomił popychacz zrobił tulejowanie i wymienił pierścienie uszczelniające. Bo kopciła jak szrot.
Już powolutku karty Jurusiowi odkrywasz , tulejowanie , pierścienie , czyli mechanik pracujący przy Orlej ……??
~~Horus napisał(a): wielki Polak i Patriota odszedł...
~~daj spokój napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmazynowy ligustur napisał(a): Jurek jako znawca zanim uruchomił popychacz zrobił tulejowanie i wymienił pierścienie uszczelniające. Bo kopciła jak szrot.
Już powolutku karty Jurusiowi odkrywasz , tulejowanie , pierścienie , czyli mechanik pracujący przy Orlej ……??
Człowieku czy ty do reszty zwariowałeś ,mieszkasz 600 km od Bolesławca masz swoje życie a robisz z siebie największego głupola w rodzinie , dawno powinieneś zaprzestać odszczekiwać się tym jak ich nazywasz trolom .Myślisz ,że twoje wpisy zadecydują ,że PIS utrzyma władzę ?pokaż mi jakiegoś Niemca który pisze na tym portalu o rządach SPD i Zielonych .
Może trochę inaczej ………by było adekwatne porównanie , brzydkie określenie „odszczekiwać”to raz ,
Jeżeli Niemiec by mieszkał w Bolesławcu , a pierwsze kroki od urodzenia stawiał w Hamburgu aż do wieku
dwudziestu paru lat nie zmieniając narodowości , i sobie na Forum Hamburginfo wypisywał , nie negował bym
czy popiera SPD , CDU, ZIELONYCH , lub FDP , ważne by było przyznać że nie zapomniał korzeni.
jak tobie się nie podoba ( a przypuszczam że coś nas wiąże) nie czytaj , życia za mnie nie przeżyjesz .
a dłuższa dyskusja z osobą która nie akceptuje innych poglądów , można nazwać „Fanatyzmem”