Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Jurko61 niezalogowany
16 października 2022r. o 22:25

~~DejaVu 13 min. temu
~~nono napisał(a):
Ktoś napisał: ~~kierowca Tarpana napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kierowca Żuka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kierowca z TIR-a napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Laszlo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zdrajcy pisowscy napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/newsweek/afera-podsluchowa-rosyjskie-sluzby-mialy-nagrania-z-restauracji-sowa-i-przyjaciele/nqrlv5m,452ad802

Kaczynski, ziobro i wąsik BEDZIECIE SIEDZIEĆ!

A już ci że będą, ale na tronie
A ty lemingu będziesz im bił POkłony

Właśnie , tak jak twoja matka , na kolanach.

Ale ona jeszcze bierze do paszczy .
Ciągnie jak ruski odkurzacz .

Aż prześcieradło wchodzi w tyłek .

Da da,u was zje by kazirodztwo to norma

A może takie dyskusje bardziej ci pasują ?????
To ja wysiadam ……………;);)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karmazynowy ligustur niezalogowany
16 października 2022r. o 22:31
~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~daj spokój napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmazynowy ligustur napisał(a): Jurek jako znawca zanim uruchomił popychacz zrobił tulejowanie i wymienił pierścienie uszczelniające. Bo kopciła jak szrot.

Już powolutku karty Jurusiowi odkrywasz , tulejowanie , pierścienie , czyli mechanik pracujący przy Orlej ……??

Może trochę inaczej ………by było adekwatne porównanie , brzydkie określenie „odszczekiwać”to raz ,

jak tobie się nie podoba ( a przypuszczam że coś nas wiąże) nie czytaj , życia za mnie nie przeżyjesz .
a dłuższa dyskusja z osobą która nie akceptuje innych poglądów , można nazwać „Fanatyzmem”

Nie rób z siebie cnotki. To Lucek często tu określa innych kundlami i tymi co szczekają .
Ale ostatnie co napisałeś to idealnie do was pasuje. Jesteście obaj fanatykami pis i sami nie akceptujecie poglądów innych osób.
A co masz do mechanika przy Orlej?
JESTEŚ NIEZADOWOLONY Z USŁUGI?
~~Esteta niezalogowany
16 października 2022r. o 22:35
~~Jurko61 napisał(a):
~~DejaVu 13 min. temu
~~nono napisał(a):
Ktoś napisał: ~~kierowca Tarpana napisał(a):

A może takie dyskusje bardziej ci pasują ?????
To ja wysiadam ……………;);)

Wolę te niż dyskusje o twojej brzydkiej żonie. Brrrr
~~Jurko61 niezalogowany
16 października 2022r. o 22:50
~~Karmazynowy ligustur napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~daj spokój napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmazynowy ligustur napisał(a): Jurek jako znawca zanim uruchomił popychacz zrobił tulejowanie i wymienił pierścienie uszczelniające. Bo kopciła jak szrot.

Już powolutku karty Jurusiowi odkrywasz , tulejowanie , pierścienie , czyli mechanik pracujący przy Orlej ……??

Może trochę inaczej ………by było adekwatne porównanie , brzydkie określenie „odszczekiwać”to raz ,

jak tobie się nie podoba ( a przypuszczam że coś nas wiąże) nie czytaj , życia za mnie nie przeżyjesz .
a dłuższa dyskusja z osobą która nie akceptuje innych poglądów , można nazwać „Fanatyzmem”

Nie rób z siebie cnotki. To Lucek często tu określa innych kundlami i tymi co szczekają .
Ale ostatnie co napisałeś to idealnie do was pasuje. Jesteście obaj fanatykami pis i sami nie akceptujecie poglądów innych osób.
A co masz do mechanika przy Orlej?
JESTEŚ NIEZADOWOLONY Z USŁUGI?

Nigdy nie korzystałem z usług tego warsztatu , jak będzie pierwszy raz to odpowiem.
co do PiS , jeszcze ich legitymacji nie mam , jeżeli potrafisz dyskutować bez emocji i ze zrozumieniem
drugiej strony (wolność i demokracja) chętnie posłucham przy okazji pobytu w Bolesławcu
~~Jurko61 niezalogowany
16 października 2022r. o 22:57
„Nie rób z siebie cnotki. To Lucek często tu określa innych kundlami i tymi co szczekają”
pewnie byś oczekiwał krytykę z mojej strony starszego brata ,
a określenie „ cnotki” , nie przystoi używać wobec mężczyzn ,
rozumiem nikt ci tego nie wytłumaczył ……………
~~Baba niezalogowany
16 października 2022r. o 23:17
Watykan jako siedlisko jednego z najbardziej totalitarnych rządów obecnego świata
~~Amarantowy kosaciec niezalogowany
17 października 2022r. o 7:32
~~Jurko61 napisał(a): „Nie rób z siebie cnotki. To Lucek często tu określa innych kundlami i tymi co szczekają”
pewnie byś oczekiwał krytykę z mojej strony starszego brata ,
a określenie „ cnotki” , nie przystoi używać wobec mężczyzn ,
rozumiem nikt ci tego nie wytłumaczył ……………

Podwójna moralność Jurgena. Zero krytyki brata nawet gdy ten obraża ludzi wyzwiskami no i razi go nazywanie mężczyzn ,,cnotkami'' ale sam wyzywał tu innych od ,,ciot'' .Rozumiem że ktoś mu to wytłumaczył .
~~Veronaysx niezalogowany
17 października 2022r. o 7:41
Life
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.