~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~daj spokój napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmazynowy ligustur napisał(a): Jurek jako znawca zanim uruchomił popychacz zrobił tulejowanie i wymienił pierścienie uszczelniające. Bo kopciła jak szrot.
Już powolutku karty Jurusiowi odkrywasz , tulejowanie , pierścienie , czyli mechanik pracujący przy Orlej ……??
Może trochę inaczej ………by było adekwatne porównanie , brzydkie określenie „odszczekiwać”to raz ,
jak tobie się nie podoba ( a przypuszczam że coś nas wiąże) nie czytaj , życia za mnie nie przeżyjesz .
a dłuższa dyskusja z osobą która nie akceptuje innych poglądów , można nazwać „Fanatyzmem”
Nie rób z siebie cnotki. To Lucek często tu określa innych kundlami i tymi co szczekają .
Ale ostatnie co napisałeś to idealnie do was pasuje. Jesteście obaj fanatykami pis i sami nie akceptujecie poglądów innych osób.
A co masz do mechanika przy Orlej?
JESTEŚ NIEZADOWOLONY Z USŁUGI?
~~Jurko61 napisał(a):
~~DejaVu 13 min. temu
~~nono napisał(a):
Ktoś napisał: ~~kierowca Tarpana napisał(a):
A może takie dyskusje bardziej ci pasują ?????
To ja wysiadam ……………;);)
~~Karmazynowy ligustur napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~daj spokój napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmazynowy ligustur napisał(a): Jurek jako znawca zanim uruchomił popychacz zrobił tulejowanie i wymienił pierścienie uszczelniające. Bo kopciła jak szrot.
Już powolutku karty Jurusiowi odkrywasz , tulejowanie , pierścienie , czyli mechanik pracujący przy Orlej ……??
Może trochę inaczej ………by było adekwatne porównanie , brzydkie określenie „odszczekiwać”to raz ,
jak tobie się nie podoba ( a przypuszczam że coś nas wiąże) nie czytaj , życia za mnie nie przeżyjesz .
a dłuższa dyskusja z osobą która nie akceptuje innych poglądów , można nazwać „Fanatyzmem”
Nie rób z siebie cnotki. To Lucek często tu określa innych kundlami i tymi co szczekają .
Ale ostatnie co napisałeś to idealnie do was pasuje. Jesteście obaj fanatykami pis i sami nie akceptujecie poglądów innych osób.
A co masz do mechanika przy Orlej?
JESTEŚ NIEZADOWOLONY Z USŁUGI?
Nigdy nie korzystałem z usług tego warsztatu , jak będzie pierwszy raz to odpowiem.
co do PiS , jeszcze ich legitymacji nie mam , jeżeli potrafisz dyskutować bez emocji i ze zrozumieniem
drugiej strony (wolność i demokracja) chętnie posłucham przy okazji pobytu w Bolesławcu
~~Jurko61 napisał(a): „Nie rób z siebie cnotki. To Lucek często tu określa innych kundlami i tymi co szczekają”
pewnie byś oczekiwał krytykę z mojej strony starszego brata ,
a określenie „ cnotki” , nie przystoi używać wobec mężczyzn ,
rozumiem nikt ci tego nie wytłumaczył ……………