Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~forumowicz niezalogowany
17 października 2022r. o 10:08
~~Bladoniebieski Ogórecznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Z jakich zarzutów? Świat jest pełen niespodzianek i zbiegów okoliczności. A zastanowiłeś się nad tym co pisał jego brat stwierdzając że z DM jest bliżej niż z Ocic do miejsca włamania? A skąd on wie gdzie dokonano włamania bo w artykule nie podano lokalizacji.

Kłamiesz, czytałem, ul. Mostowa, numeru nie pamiętam.

Gdzie o tym czytałeś?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~znajomy z Wizowa niezalogowany
17 października 2022r. o 10:19
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): Obiektywy

Lucek to byłeś na tej komendzie oczyścić się z zarzutów horusa czy jak zwykle kłamiesz?

Już na to pytanie odpowiedziałem , podłe insynuacje Horusa zostały obalone. Oszczerca jak miał jakąś wiedzę sam powinien to zgłosić. Jestem oczyszczony , to mi wystarczy, od oszczerczy niczego nie oczekuję, temat zamknięty , jak ciebie zawiodłem nie dając szansy abyś poplotkował co uwielbiasz, wybacz jako i ja wybaczam plotkarzem .

No to na kiego uja straszysz tu wizytami na komendzie oszołomie? Mało kto jak ty potrafisz z siebie robić zwykłego dur/nia .
~~Horus niezalogowany
17 października 2022r. o 10:38
No i gdzie jest ten tani węgiel? Oszuści z Wiejskiej go obiecali a forumowi oszuści te kłamstwa podtrzymują .
JEDNO JEST PEWNE ŻE ANI JEDNYM ANI DRUGIM NIE NALEŻY WIERZYĆ .
~~Bubu niezalogowany
17 października 2022r. o 10:53
~~Horus napisał(a): No i gdzie jest ten tani węgiel? Oszuści z Wiejskiej go obiecali a forumowi oszuści te kłamstwa podtrzymują .
JEDNO JEST PEWNE ŻE ANI JEDNYM ANI DRUGIM NIE NALEŻY WIERZYĆ .

Tylko tobie?
A twoje imię "Gdzie jest węgiel"?
~~Bolecnauta niezalogowany
17 października 2022r. o 11:11
Lepiej uwierz Horusowi bo w twoją propagandę ukraińską nikt nie wierzy a tym bardziej pisowską .
~~Bubu niezalogowany
17 października 2022r. o 11:14
Moja jest bubowska, kilku w nią wierzy:D
A najbardziej Yogi:D
A ty bardzo wierzysz Horusoei?
~~horus niezalogowany
17 października 2022r. o 12:48
jogi,bubu....duże dziecko to i dzieci zapewne mu wierzą ...
~~forumowicz niezalogowany
17 października 2022r. o 12:50
~~Bladoniebieski Ogórecznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Z jakich zarzutów? Świat jest pełen niespodzianek i zbiegów okoliczności. A zastanowiłeś się nad tym co pisał jego brat stwierdzając że z DM jest bliżej niż z Ocic do miejsca włamania? A skąd on wie gdzie dokonano włamania bo w artykule nie podano lokalizacji.

Kłamiesz, czytałem, ul. Mostowa, numeru nie pamiętam.

Gdzie to wyczytałeś kłamco?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza