~~Bladoniebieski Ogórecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Z jakich zarzutów? Świat jest pełen niespodzianek i zbiegów okoliczności. A zastanowiłeś się nad tym co pisał jego brat stwierdzając że z DM jest bliżej niż z Ocic do miejsca włamania? A skąd on wie gdzie dokonano włamania bo w artykule nie podano lokalizacji.
Kłamiesz, czytałem, ul. Mostowa, numeru nie pamiętam.
~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): Obiektywy
Lucek to byłeś na tej komendzie oczyścić się z zarzutów horusa czy jak zwykle kłamiesz?
Już na to pytanie odpowiedziałem , podłe insynuacje Horusa zostały obalone. Oszczerca jak miał jakąś wiedzę sam powinien to zgłosić. Jestem oczyszczony , to mi wystarczy, od oszczerczy niczego nie oczekuję, temat zamknięty , jak ciebie zawiodłem nie dając szansy abyś poplotkował co uwielbiasz, wybacz jako i ja wybaczam plotkarzem .
No to na kiego uja straszysz tu wizytami na komendzie oszołomie? Mało kto jak ty potrafisz z siebie robić zwykłego dur/nia .
~~Horus napisał(a): No i gdzie jest ten tani węgiel? Oszuści z Wiejskiej go obiecali a forumowi oszuści te kłamstwa podtrzymują .
JEDNO JEST PEWNE ŻE ANI JEDNYM ANI DRUGIM NIE NALEŻY WIERZYĆ .
~~Bladoniebieski Ogórecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Z jakich zarzutów? Świat jest pełen niespodzianek i zbiegów okoliczności. A zastanowiłeś się nad tym co pisał jego brat stwierdzając że z DM jest bliżej niż z Ocic do miejsca włamania? A skąd on wie gdzie dokonano włamania bo w artykule nie podano lokalizacji.
Kłamiesz, czytałem, ul. Mostowa, numeru nie pamiętam.