Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~skorn niezalogowany
17 października 2022r. o 19:08
~~zdrastwujtieM21 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):

Żeby nie mój brat ,po rusku byście gadali. Jak Horus

A to twój brat usunął rusycystkę ze szkół podstawowych za czasów gdy był figurą w solidarności.

To on, i wprowadził w zamian religię.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ostrokrzew plamisty niezalogowany
17 października 2022r. o 19:09
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Eukaliptus trophea napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Horus napisał(a
DE , bilu ,

Dopisane 17.10.2022r. o godz. 18:18:
~~xyz , dziękuję za radę " doktorku " . Wiem czego mogę się spodziewać po komunistycznych pachołkach i ich pomiotach jakim zapewne jesteś .

Dobranoc . Ciocie .

Jeden post tego głupka a pełen nienawiści i wyzwisk. Ale on pisze że ,,się bawi,,
Normalny człowiek tak się nie zachowuje.
~~Ja niezalogowany
17 października 2022r. o 19:31
Kazdy zakup luksusowych dóbr przez administracje samorządową i centralną jest wprost okradaniem suwerena.
~~osiem gwiazdek niezalogowany
17 października 2022r. o 19:32
https://www.onet.pl/informacje/newsweek/uklad-opolski-ziemia-dla-asystenta-janusza-kowalskiego/r8gj9q8,452ad802

miejsce kowalskiego jest w zimnej celi
~~Horus niezalogowany
17 października 2022r. o 19:42
„adidasach ze starszego brata „
Z tego co mi wiadomo to Lucjan był najstarszy czyli był w adidasach swoich
~~nie ważne niezalogowany
17 października 2022r. o 19:51
~~Horus napisał(a): „adidasach ze starszego brata „
Z tego co mi wiadomo to Lucjan był najstarszy czyli był w adidasach swoich

Tylko że adidasy tak pasują do znoszonego garnitura jak świni kamizelka .
~~Stasiek niezalogowany
17 października 2022r. o 19:52
Jasiu myślę że ten problem ciebie przerósł.
Jednak trochę ci brakuje jakieś 15cm.
14240
M21W2
17 października 2022r. o 20:14
~~Ostrokrzew plamisty napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eukaliptus trophea napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Horus napisał(a
DE , bilu ,

Dopisane 17.10.2022r. o godz. 18:18:
~~xyz , dziękuję za radę " doktorku " . Wiem czego mogę się spodziewać po komunistycznych pachołkach i ich pomiotach jakim zapewne jesteś .

Dobranoc . Ciocie .

Jeden post tego głupka a pełen nienawiści i wyzwisk. Ale on pisze że ,,się bawi,,
Normalny człowiek tak się nie zachowuje.

Ten post do mnie "sam napisałem " , nie zauważyłeś , ten post potraktuj jako pisany do ciebie .

Komuchem to jesteś ty skur -wielu wyciągnij tą czerwoną legitymację z pod podłogi którą zadekowałeś na przyszłe czasy ,zdechniesz baranie komuchem, brudasie jak można pchać się do sztandaru w wycuiuchranym z lumpeksu garniturku i adidasach ze starszego brata .

Fajny co nie , właśnie to mnie bawi , wściekłość a może wścieklizna tych co z braku argumentów pokazują swoje prawdziwe oblicze .
Wyciuchrane oblicze , jak moje stare garnitury i adidasy .

" wycuiuchranym z lumpeksu garniturku "
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.