~~zdrastwujtieM21 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):
Żeby nie mój brat ,po rusku byście gadali. Jak Horus
A to twój brat usunął rusycystkę ze szkół podstawowych za czasów gdy był figurą w solidarności.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Eukaliptus trophea napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Horus napisał(a
DE , bilu ,
Dopisane 17.10.2022r. o godz. 18:18:
~~xyz , dziękuję za radę " doktorku " . Wiem czego mogę się spodziewać po komunistycznych pachołkach i ich pomiotach jakim zapewne jesteś .
Dobranoc . Ciocie .
Jeden post tego głupka a pełen nienawiści i wyzwisk. Ale on pisze że ,,się bawi,,
Normalny człowiek tak się nie zachowuje.
~~Horus napisał(a): „adidasach ze starszego brata „
Z tego co mi wiadomo to Lucjan był najstarszy czyli był w adidasach swoich
~~Ostrokrzew plamisty napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eukaliptus trophea napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Horus napisał(a
DE , bilu ,
Dopisane 17.10.2022r. o godz. 18:18:
~~xyz , dziękuję za radę " doktorku " . Wiem czego mogę się spodziewać po komunistycznych pachołkach i ich pomiotach jakim zapewne jesteś .
Dobranoc . Ciocie .
Jeden post tego głupka a pełen nienawiści i wyzwisk. Ale on pisze że ,,się bawi,,
Normalny człowiek tak się nie zachowuje.
Ten post do mnie "sam napisałem " , nie zauważyłeś , ten post potraktuj jako pisany do ciebie .
Komuchem to jesteś ty skur -wielu wyciągnij tą czerwoną legitymację z pod podłogi którą zadekowałeś na przyszłe czasy ,zdechniesz baranie komuchem, brudasie jak można pchać się do sztandaru w wycuiuchranym z lumpeksu garniturku i adidasach ze starszego brata .
Fajny co nie , właśnie to mnie bawi , wściekłość a może wścieklizna tych co z braku argumentów pokazują swoje prawdziwe oblicze .
Wyciuchrane oblicze , jak moje stare garnitury i adidasy .
" wycuiuchranym z lumpeksu garniturku "