~~Czarny wilec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~lrezyna złocista napisał(a): Chodzą słuchy że Lucuś że tez skakał przez płot by z pobliskiego sklepu donosić wina. Teraz wiadomo dlaczego Wizów upadł a co zostało to rozkradli przenosząc przez płoty.
No co, no co :) ale dostał medal za przynoszenie bełtów na Wizów? dostał :)
A na jakim wydziale ten gościu pracował?
On miał dobrą robotę papierkową ,trzepał worki po cemencie .
~~Antek Szeląg napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarny wilec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~lrezyna złocista napisał(a): Chodzą słuchy że Lucuś że tez skakał przez płot by z pobliskiego sklepu donosić wina. Teraz wiadomo dlaczego Wizów upadł a co zostało to rozkradli przenosząc przez płoty.
No co, no co :) ale dostał medal za przynoszenie bełtów na Wizów? dostał :)
A na jakim wydziale ten gościu pracował?
On miał dobrą robotę papierkową ,trzepał worki po cemencie .
Praca jednym słowem biurowa .
~~znajomy z Wizowa napisał(a): Szybko się poddajesz kiedy prawda jest zbyt trudna dla ciebie. A widziałeś kiedyś Lucuś poddasza w wieżowcach?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~znajomy z Wizowa napisał(a): Szybko się poddajesz kiedy prawda jest zbyt trudna dla ciebie. A widziałeś kiedyś Lucuś poddasza w wieżowcach?
Budynek jedno piętrowy to dla ciebie wieżowiec ? , upłynęło od czasu kiedy posługuję się nickiem M21W2 sześć lat , o czym mam dyskutować , przynudzać jak ty nudziarzu .
M21W2 napisał(a): Horus napisał(a): to może być robota na zlecenie...
nie jest przecież tajemnicą że Lucuś nie lubi Garia...;D
Jak masz jakieś podejrzenia ,piszesz o tym publicznie muszę oczyścić się z zarzutów .
Jutro zgłoszę się na policję , umożliwię tobie spełnić swój obywatelski obowiązek i podzielić się swoją wiedzą wiedzą w temacie okradzenia Garia .
Do tego z oślej ławki ,
Skoro Horus ma wiedzę że to może być robota na zlecenie , odpowiedziałem :
JUTRO ZGŁOSZĘ SIĘ NA POLICJĘ , UMOŻLIWIĘ TOBIE ( abyś zrozumiał dodam odpowiadałem Horusowi ) SPEŁNIĆ SWÓJ OBYWATELSKI OBOWIĄZEK I PODZIELIĆ SIĘ SWOJĄ WIEDZĄ W TEMACIE OKRADZENIA GARIA .
Ten z oślej ławki zapewne nadal nie pojmie , dodam też dużymi literami :
Ja jakbym miał taką "wiedzę "jak Horus nie pisałbym o tym na forum tylko zgodnie z prośbą Garia poinformowałbym jego i policję aby zajęli się podejrzanym , w tym przypadku Lucusiem .