Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Antek Szeląg niezalogowany
17 października 2022r. o 17:19
~~Czarny wilec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~lrezyna złocista napisał(a): Chodzą słuchy że Lucuś że tez skakał przez płot by z pobliskiego sklepu donosić wina. Teraz wiadomo dlaczego Wizów upadł a co zostało to rozkradli przenosząc przez płoty.

No co, no co :) ale dostał medal za przynoszenie bełtów na Wizów? dostał :)

A na jakim wydziale ten gościu pracował?

On miał dobrą robotę papierkową ,trzepał worki po cemencie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowianoniebieska Robinia niezalogowany
17 października 2022r. o 17:22
~~Antek Szeląg napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czarny wilec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~lrezyna złocista napisał(a): Chodzą słuchy że Lucuś że tez skakał przez płot by z pobliskiego sklepu donosić wina. Teraz wiadomo dlaczego Wizów upadł a co zostało to rozkradli przenosząc przez płoty.

No co, no co :) ale dostał medal za przynoszenie bełtów na Wizów? dostał :)

A na jakim wydziale ten gościu pracował?

On miał dobrą robotę papierkową ,trzepał worki po cemencie .

Praca jednym słowem biurowa .
14240
M21W2
17 października 2022r. o 17:31
~~znajomy z Wizowa napisał(a): Szybko się poddajesz kiedy prawda jest zbyt trudna dla ciebie. A widziałeś kiedyś Lucuś poddasza w wieżowcach?

Budynek jedno piętrowy to dla ciebie wieżowiec ? , upłynęło od czasu kiedy posługuję się nickiem M21W2 sześć lat , o czym mam dyskutować , przynudzać jak ty nudziarzu .
~~Antek Szeląg niezalogowany
17 października 2022r. o 17:37
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~znajomy z Wizowa napisał(a): Szybko się poddajesz kiedy prawda jest zbyt trudna dla ciebie. A widziałeś kiedyś Lucuś poddasza w wieżowcach?

Budynek jedno piętrowy to dla ciebie wieżowiec ? , upłynęło od czasu kiedy posługuję się nickiem M21W2 sześć lat , o czym mam dyskutować , przynudzać jak ty nudziarzu .

Sześć lat drą tu z ciebie Łacha a ty się nie poddajesz tylko dalej się odgryzasz ,a czy ty się kiedyś zastanowiłeś ile był byś zdrowszy gdybyś się tu nie udzielał ?
~~były pracownik niezalogowany
17 października 2022r. o 17:41
A ten swoje. Zamiast podyskutować o tym jak to ratował Wizów ,jak to tam walczył woli osobiste potyczki z Horusem. To bezpieczniejsze dla Lucusia bo on dobrze wie że ta jego działalność opozycyjna to dzisiaj śmieszna sprawa . Setki osób pracowało na Wizowie i jakoś nikt go nie pamięta . Nikt nie wspomina .
14240
M21W2
17 października 2022r. o 17:51
Horus napisał(a): to może być robota na zlecenie...
nie jest przecież tajemnicą że Lucuś nie lubi Garia...;D

Jak masz jakieś podejrzenia ,piszesz o tym publicznie muszę oczyścić się z zarzutów .
Jutro zgłoszę się na policję , umożliwię tobie spełnić swój obywatelski obowiązek i podzielić się swoją wiedzą wiedzą w temacie okradzenia Garia .

Do tego z oślej ławki ,

Skoro Horus ma wiedzę że to może być robota na zlecenie , odpowiedziałem :

JUTRO ZGŁOSZĘ SIĘ NA POLICJĘ , UMOŻLIWIĘ TOBIE ( abyś zrozumiał dodam odpowiadałem Horusowi ) SPEŁNIĆ SWÓJ OBYWATELSKI OBOWIĄZEK I PODZIELIĆ SIĘ SWOJĄ WIEDZĄ W TEMACIE OKRADZENIA GARIA .

Ten z oślej ławki zapewne nadal nie pojmie , dodam też dużymi literami :

Ja jakbym miał taką "wiedzę "jak Horus nie pisałbym o tym na forum tylko zgodnie z prośbą Garia poinformowałbym jego i policję aby zajęli się podejrzanym , w tym przypadku Lucusiem .

~~Eukaliptus trophea niezalogowany
17 października 2022r. o 17:57
M21W2 napisał(a): Horus napisał(a): to może być robota na zlecenie...
nie jest przecież tajemnicą że Lucuś nie lubi Garia...;D

Jak masz jakieś podejrzenia ,piszesz o tym publicznie muszę oczyścić się z zarzutów .
Jutro zgłoszę się na policję , umożliwię tobie spełnić swój obywatelski obowiązek i podzielić się swoją wiedzą wiedzą w temacie okradzenia Garia .

Do tego z oślej ławki ,

Skoro Horus ma wiedzę że to może być robota na zlecenie , odpowiedziałem :

JUTRO ZGŁOSZĘ SIĘ NA POLICJĘ , UMOŻLIWIĘ TOBIE ( abyś zrozumiał dodam odpowiadałem Horusowi ) SPEŁNIĆ SWÓJ OBYWATELSKI OBOWIĄZEK I PODZIELIĆ SIĘ SWOJĄ WIEDZĄ W TEMACIE OKRADZENIA GARIA .

Ten z oślej ławki zapewne nadal nie pojmie , dodam też dużymi literami :

Ja jakbym miał taką "wiedzę "jak Horus nie pisałbym o tym na forum tylko zgodnie z prośbą Garia poinformowałbym jego i policję aby zajęli się podejrzanym , w tym przypadku Lucusiem .

No to zgłosiłeś czy nie ? Po co się tu nakręcasz głupcze? Kogo tym chcesz zainteresować co ci chodzi po tym pustym łbie?
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
17 października 2022r. o 18:00
- PIS chwali się, że bezrobocie najniższe od 32 lat
- Za moich rządów też były najniższe... zarobki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.