~~Sługa mamony napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowoczerwona Kalia napisał(a): Hej to co z tym programem PO? Gdzie to można poczytać?
Program ten sam co zwykle, sprzedać wszystko co polskie,a niemcy coś tam dla nas wymyślą
~~oprych napisał(a): Konfederacja to takie samo dno jak pozostałe partie telewizyjne.
~~Jurko61 napisał(a): Do 2015 roku byli politycy, których niespecjalnie lubiłem, poważałem czy szanowałem. Jednak rok 2015 spowodował, że pojawiła się nowa grupa: politycy do których czuję totalne obrzydzenie. Zanim pojawili się: Ziobro, Kaczyński, Kurski trudno mi było sobie wyobrazić, jak w jednolitym kulturowo i religijnie społeczeństwie może np. dojść do wojny domowej. Ci ludzie poruszyli nie tylko moją wyobraźnię i teraz już wiem. Marna to lekcja.
Mam nadzieję, że po klęsce i rozpadzie PiS wrócę do dobrej formy sprzed 2015r.
~~Jurko61 napisał(a): Do 2015 roku byli politycy, których niespecjalnie lubiłem, poważałem czy szanowałem. Jednak rok 2015 spowodował, że pojawiła się nowa grupa: politycy do których czuję totalne obrzydzenie. Zanim pojawili się: Ziobro, Kaczyński, Kurski trudno mi było sobie wyobrazić, jak w jednolitym kulturowo i religijnie społeczeństwie może np. dojść do wojny domowej. Ci ludzie poruszyli nie tylko moją wyobraźnię i teraz już wiem. Marna to lekcja.
~~Liliowoczerwona Kalia napisał(a): Hej to co z tym programem PO? Gdzie to można poczytać?
Horus napisał(a): to prawda...pomijając przeszłość a odnosząc się do tego co tu i teraz ,gdyby nie Niemcy bylibyśmy gospodarczo w ''ogonie Europy''...
teraz Niemcy chcą pomóc zestawem rakietowym a banda piSSlamskich idio.t.ów to odrzuca...
ciekawe że nie odrzucali kiedyś Leopardów...
Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Do 2015 roku byli politycy, których niespecjalnie lubiłem, poważałem czy szanowałem. Jednak rok 2015 spowodował, że pojawiła się nowa grupa: politycy do których czuję totalne obrzydzenie. Zanim pojawili się: Ziobro, Kaczyński, Kurski trudno mi było sobie wyobrazić, jak w jednolitym kulturowo i religijnie społeczeństwie może np. dojść do wojny domowej. Ci ludzie poruszyli nie tylko moją wyobraźnię i teraz już wiem. Marna to lekcja.
mozolnie ale krok po kroku coraz mądrzej piszesz...