~~młody wykształcony szalenie przystojny napisał(a): „Wiadomości” TVP ogląda więcej mężczyzn niż kobiet. Dominują emeryci i osoby z wykształceniem podstawowym . Wśród widowni dominują osoby starsze, emeryci i mieszkańcy wsi. Wszyscy o dochodach w przedziale do 1400zł.na osobę .
Mówiąc oszczanym dziadem - CIEMNA CIEMNOTA.
~~8 gwiazdek napisał(a): Ale ten Obajtek mnie wykiwał ,ja w Sylwestra zatankowałem kilka moich samochodów do pełna ,wywaliłem ponad 3 tysiące ,a tu zonk ,paliwo zamiast podrożeć potaniało ,mało tego VAT jaki mogę odliczyć to 8% dzisiaj odliczył bym 23% tak się szczygnie baranów .
~~Onyx napisał(a):Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Ale ten Obajtek mnie wykiwał ,ja w Sylwestra zatankowałem kilka moich samochodów do pełna ,wywaliłem ponad 3 tysiące ,a tu zonk ,paliwo zamiast podrożeć potaniało ,mało tego VAT jaki mogę odliczyć to 8% dzisiaj odliczył bym 23% tak się szczygnie baranów .
Nieprzewidywalny jesteś i ciśnienia nie wytrzymałeś , nie ma to nic wspólnego ze strzyżeniem jak to określiłeś
baranów , lecz bardziej z powiedzmy podatny jesteś na propagandę ……………D
~~młody wykształcony szalenie przystojny napisał(a): „Wiadomości” TVP ogląda więcej mężczyzn niż kobiet. Dominują emeryci i osoby z wykształceniem podstawowym . Wśród widowni dominują osoby starsze, emeryci i mieszkańcy wsi. Wszyscy o dochodach w przedziale do 1400zł.na osobę .
Mówiąc oszczanym dziadem - CIEMNA CIEMNOTA.
~~co za ziobro napisał(a):Ktoś napisał: ~~Onyx napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Ale ten Obajtek mnie wykiwał ,ja w Sylwestra zatankowałem kilka moich samochodów do pełna ,wywaliłem ponad 3 tysiące ,a tu zonk ,paliwo zamiast podrożeć potaniało ,mało tego VAT jaki mogę odliczyć to 8% dzisiaj odliczył bym 23% tak się szczygnie baranów .
Nieprzewidywalny jesteś i ciśnienia nie wytrzymałeś , nie ma to nic wspólnego ze strzyżeniem jak to określiłeś
baranów , lecz bardziej z powiedzmy podatny jesteś na propagandę ……………D
A może umie liczyć , skoro od 1 stycznia Vat wzrasta z 8 na 23% to logiczne ze paliwo podrożeje. I wtedy Obajtek ,cały na biało, mówi że taki xuj ,biorę to na siebie . Dworki sprzeda ,ziemię swoją sprzeda , ale cen nie podniesie. Cuda panie , cuda.
Niech jedzie do sąsiada Niemca zatankuje może zmieni zdanie ,
a jak umie liczyć , niech liczy na siebie to najbardziej funkcjonuje …………D