~~donek napisał(a): Już pytałem czy będę siedzieć?
~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~donek napisał(a): Już pytałem czy będę siedzieć?
Oczywiście że będą siedzieć , jedni przy grillu inni przed telewizorkiem , w ogrodach przy własnych posiadłościach
,a ci co rządy przejmą narazie siedzą i propagandę sieją , później będą siedzieć w ławach sejmowych i tak w kółko ,
jak to Owsiak powiedział.
„Gdybym węszył w ludziach szwindel i złe intencje, nic bym mądrego w życiu nie zrobił. Naiwność czasem kosztuje, bo ktoś cię może zrobić w bambuko, ośmieszyć, zdradzić. Ale tę cenę warto zapłacić. Dużo większe koszty psychiczne ponosi się, tropiąc w ludziach zło”
~~Jasnoczerwony Szarłat napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~donek napisał(a): Już pytałem czy będę siedzieć?
Oczywiście że będą siedzieć , jedni przy grillu inni przed telewizorkiem , w ogrodach przy własnych posiadłościach
,a ci co rządy przejmą narazie siedzą i propagandę sieją , później będą siedzieć w ławach sejmowych i tak w kółko ,
jak to Owsiak powiedział.
„Gdybym węszył w ludziach szwindel i złe intencje, nic bym mądrego w życiu nie zrobił. Naiwność czasem kosztuje, bo ktoś cię może zrobić w bambuko, ośmieszyć, zdradzić. Ale tę cenę warto zapłacić. Dużo większe koszty psychiczne ponosi się, tropiąc w ludziach zło”
Olaboga! Owsika jako filozofa i mędrca tu cytują. Na takie pomysły to tylko Jurko z Deutschland może wpaść :)
A ten sam Owsik w każdem pis-owcu zło okrutne widzi i tropi zaciekle. Coś ci się Jurko z Deutschland chyba pomyliło.
a tak bez wywodów skąd potrafisz ………?
znasz różnice między „klonem” a tobą ………?
~~ napisał(a): Prawie rok trwał proceder wyłudzania polskich świadczeń socjalnych przez Ukraińców, którzy na stałe mieszkają na Ukrainie. Umożliwiała to uchwalona w marcu ub. roku „ustawa pomocowa”. Jej nowelizacja, która ma na celu uszczelnienie systemu, została uchwalona przez Sejm dopiero w grudniu. Teraz zajmuje się nią Senat. Okazuje się jednak, że rząd nie wie, ile Skarb Państwa stracił z tytułu wyłudzonych świadczeń.