~~Zielona Rzeżucha napisał(a): głuPOta lemingów nie ma granic, myślą że jak zabraknie Jarka to wszyscy rzucą się głosować na ryżego,a wała,niemcy niech kandydują u siebie w Niemczech
~~Zielona Rzeżucha napisał(a): głuPOta lemingów nie ma granic, myślą że jak zabraknie Jarka to wszyscy rzucą się głosować na ryżego,a wała,niemcy niech kandydują u siebie w Niemczech
~~16okruJ napisał(a): Czy ktoś ogląda teraz Polsat News ???
Tego się słuchać nie da Tusk pyerdy wygaduje nie do pomyślenia o zgrozo ……
A może on ma czarodziejską różdżkę ???
~~bnm napisał(a):Ktoś napisał: ~~16okruJ napisał(a): Czy ktoś ogląda teraz Polsat News ???
Malinowy Nosie może powiedz dlaczego tego wystąpienia nie ma na TVP . bo jak kulawy niechluj bełkocze na ustawkach to TVP to wyświetla .
~~Szarobrunatna Żurawina napisał(a):Ktoś napisał: ~~bnm napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~16okruJ napisał(a): Czy ktoś ogląda teraz Polsat News ???
Malinowy Nosie może powiedz dlaczego tego wystąpienia nie ma na TVP . bo jak kulawy niechluj bełkocze na ustawkach to TVP to wyświetla .
W Tvp mnie ma tego wystąpienia bo Tusk mówi prawdę w oczy i tego się pisdzielce najbardziej boją !
Boją, że podniesie wiek emerytalny, zabierze świadczenia społeczne 500+, 300+, 13 i 14 emeryturę, brak podatku do 26 roku życia, 30 tysi kwoty wolnej i co tam jeszcze aha wprowadzi ojro i zlikwiduje kilka jednostek wojskowych na wschodzie, tego się boją pisowcy?
~~Polak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielona Rzeżucha napisał(a): głuPOta lemingów nie ma granic, myślą że jak zabraknie Jarka to wszyscy rzucą się głosować na ryżego,a wała,niemcy niech kandydują u siebie w Niemczech
Ja i moja rodzina i wielu znajomych jesteśmy bardziej Polakami od ciebie i zagłosujemy przeciwko PISowi ,przecież można zagłosować na PSL ,Polska 2050 ,lub na Konfederację .