~~Jurek napisał(a):
Nie ośmieszaj się proszę ......
kiedy odchodził do Brukseli
wszystkim medialnym stacją objaśniał
~~Jurek napisał(a): wszyscy twierdzą że to PiS wygrał ,
i ja im wierzę , nie udała się sztuczka pewnego siebie Tuska o wygranej PO samodzielnie ,
więc zastosował wariant drugi , łącząc się z wieloma nic nie znaczącymi partiami względem objęcia władzy poprzez większość
razem , i to jest ta według ciebie wygrana ??
~~pinochet napisał(a): ~~Sinoniebieski Bambus napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Aby obalić komunę w 1989r. potrzeba było mobilizacji 62,7% wyborców.
W 2003r. W referendum akcesyjnym o wejściu Polski do UE zdecydowało 58,85% wyborców.
Żeby zakończyć rządy PiS w 2023r. trzeba było zmobilizować aż 74,38% wyborców!
Obalić PiS było trudniej niż komunę a przedłużanie przekazania władzy tylko pokazuje, jak wroga wartościom demokratycznym i zabetonowana w swoich aferach jest ta ekipa!
~~Jaśmin śnieżny napisał(a): ~~Jurek napisał(a): wszyscy twierdzą że to PiS wygrał ,
i ja im wierzę , nie udała się sztuczka pewnego siebie Tuska o wygranej PO samodzielnie ,
więc zastosował wariant drugi , łącząc się z wieloma nic nie znaczącymi partiami względem objęcia władzy poprzez większość
~~Jaskrawozielona Hortensja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaśmin śnieżny napisał(a): ~~Jurek napisał(a): wszyscy twierdzą że to PiS wygrał ,
Siedź ty sobie człowieku u tych twoich niemieckich panów i nie wtrącaj się w sprawy Polaków bo nie dosyć że kaleczysz język polski w każdym swoim wpisie to łżesz tu na każdym kroku. A z kim pis poszedł do wyborów? Nie z Solidarną Polską? Nie z Republikanami?
A Kukiz dzięki komu jest w parlamencie ,,możecie mnie w szambie utopić jeśli się sprzedam ,, i szmaciarza nikt nie utopił .