~~Łososiowy Żagwin napisał(a): '' Drzwi Pałacu Prezydenckiego zawsze są otwarte, a ja jestem gotowy do współpracy z nowo wybranym Sejmem. Jednocześnie wyraziłem głębokie ubolewanie, że przedstawiciel największego klubu parlamentarnego nie został wybrany do prezydium Sejmu - stwierdził Andrzej Duda.''
Anżej nie świruj...
to tylko ze względu na oszczędności...;D
po jakiego ''wuja'' jeszcze jeden marszałek?
~~ logopeda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Łososiowy Żagwin napisał(a): '' Drzwi Pałacu Prezydenckiego zawsze są otwarte, a ja jestem gotowy do współpracy z nowo wybranym Sejmem. Jednocześnie wyraziłem głębokie ubolewanie, że przedstawiciel największego klubu parlamentarnego nie został wybrany do prezydium Sejmu - stwierdził Andrzej Duda.''
Anżej nie świruj...
POciotek Bolka się odezwal, lepiej nauczcie seniora wysławiać się po polsku,bo nie bardzo mu idzie
~~Łososiowy Żagwin napisał(a):Ktoś napisał: ~~ logopeda napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Łososiowy Żagwin napisał(a): '' Drzwi Pałacu Prezydenckiego zawsze są otwarte, a ja jestem gotowy do współpracy z nowo wybranym Sejmem. Jednocześnie wyraziłem głębokie ubolewanie, że przedstawiciel największego klubu parlamentarnego nie został wybrany do prezydium Sejmu - stwierdził Andrzej Duda.''
Anżej nie świruj...
POciotek Bolka się odezwal, lepiej nauczcie seniora wysławiać się po polsku,bo nie bardzo mu idzie
no właśnie ...nie bardzo mu idzie ...;D
Na dodatek brudas niczym menel z łupieżem .
~~IV rozbiór Polski napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/w-polsce-wszystko-tajne-niemcy-przyznaja-wprost-ze-maja-problem-6964033042971328a
Kłamstwo i złodziejstwo. Taki los pis zgotował Polsce.