~~Cyklamen ogrodowy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Orlik napisał(a): Który rząd? Rząd PiS?, bo umiał to zrobić i pieniądze były, a ten obecny?, bo mu jeszcze coś tam zostało po poprzednikach. Ale jak zlikwidują CPK, Orlen, porty, elektrownie atomowe i węglowe, rolnictwo itp. to "piniendzy nie ma i nie będzie", wróci.
Potrafisz odpowiedzieć skąd rząd ma pieniądze na 13-ki i 14-ki? Konkretnie.
~~Ziobro będziesz siedział napisał(a): Sposób wykorzystania pieniędzy z Funduszu Sprawiedliwości przez Suwerenną Polskę może być największą aferą polityczno-kryminalną ostatniej dekady. Nie tyle pod względem finansowym, co skrajnie nieprzyzwoitej pazerności.
~~Tabaczkowy Dziewięćsił napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ziobro będziesz siedział napisał(a): Sposób wykorzystania pieniędzy z Funduszu Sprawiedliwości przez Suwerenną Polskę może być największą aferą polityczno-kryminalną ostatniej dekady. Nie tyle pod względem finansowym, co skrajnie nieprzyzwoitej pazerności.
A Zbynio "00" chciał zrzucić wszystko na swoich zastępców :) a tu (_!_) zimna , wszystko sam z Pati koti trzymał w łapach :) jedynie co mu pozostało to wykupić wczasy w Albanii i dać się skremować :)
~~Tabaczkowy Dziewięćsił napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Orlik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tabaczkowy Dziewięćsił napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Orlik napisał(a): Podasz termin zwrotu 13 i 14 emeryturę, które otrzymałeś, jak sam określiłeś że sfałszowanych zysków, za rządów PiS?
Te PISnięty, to nie była 13/14 emerytura tylko częściowy zwrot co ukradli w podatkach :)
Jakich podatkach? Nie chcesz zwracać to uczciwie napisz że nie zwrócisz tego co dostałeś od PiS.
Czy wiesz PISnięty że, mi już drugi raz zabierają kasę? pierwszy raz gdy pracowałem zabierali mi podatek, teraz drugi raz z tego co już mi zabrali miesięcznie prawie 900 zeta , oblicz ile mi zabrali a ile dali 13 niby emerytury, bo na 14 się nie załapuję .
Tabaczkowy ile kasy podatników przytuliłeś będąc radnym? , co pożytecznego dla nas bolesławianin zrobiłeś?.