~~ napisał(a): Ja tam nie mam problemu z jakimś Jurusiem . Olewam takich jak ty bo jesteś prostszy niż konstrukcja cepa a dyskusja z takim jest poniżej poziomu na jakim jestem i nie zamierzam go obniżać . Masz rację . Jak ktoś się wywodzi z patologii to na salony nigdy nie wejdzie.
~~ napisał(a): Ja tam nie mam problemu z jakimś Jurusiem . Olewam takich jak ty bo jesteś prostszy niż konstrukcja cepa a dyskusja z takim jest poniżej poziomu na jakim jestem i nie zamierzam go obniżać . Masz rację . Jak ktoś się wywodzi z patologii to na salony nigdy nie wejdzie.
~~Czerwonobrunatny Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ja tam nie mam problemu z jakimś Jurusiem . Olewam takich jak ty bo jesteś prostszy niż konstrukcja cepa a dyskusja z takim jest poniżej poziomu na jakim jestem i nie zamierzam go obniżać . Masz rację . Jak ktoś się wywodzi z patologii to na salony nigdy nie wejdzie.
Fiu , fiu , fiuuu , jaki yntelygent szpagatowy , i do tego
goło….du…piec …..
MOPSiak Jurusiowi to możesz bagaże na lotnisko podrzucić , właśnie otrzymał zaproszenie za free
tydzień w Austriackim kurorcie pobalować …
Falkensteiner Schlosshotel Velden , pogugluj sobie
Wörthersee ….
Golasie … ;););)
~~Voyager napisał(a): Albufera Park
~~Voyager napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ja tam nie mam problemu z jakimś Jurusiem . Olewam takich jak ty bo jesteś prostszy niż konstrukcja cepa a dyskusja z takim jest poniżej poziomu na jakim jestem i nie zamierzam go obniżać . Masz rację . Jak ktoś się wywodzi z patologii to na salony nigdy nie wejdzie.
Fiu , fiu , fiuuu , jaki yntelygent szpagatowy , i do tego
goło….du…piec …..
MOPSiak Jurusiowi to możesz bagaże na lotnisko podrzucić , właśnie otrzymał zaproszenie za free
tydzień w Austriackim kurorcie pobalować …
Falkensteiner Schlosshotel Velden , pogugluj sobie
Wörthersee ….
Golasie … ;););)
No i kto tu pcha się na afisz? Robisz siebie pajaca bo jak widzę myślisz że komuś ''zaimponisz'' ;]
Wiesz co? Wygooglaj sobie co to jest Albufera Park . A później Altaya i Concord Resort.
Ty nadal walisz podstawowe błędy w pisowni więc obawiam się że i zachowaniem przyniesiesz tam tylko wstyd .Nie mów tam po polsku będzie mniejszy.
Albufera Park ….
jak w obozie uchodźców, kartonowe ściany , istny spęd , dla Mopsiaka .. na Majorce oglądałem ten twój
Albufera Park , chlanie na umór , na parterze bąka puścisz , na ostatnim piętrze słychać ….