~~3c napisał(a): Włączyłem myślenie i wiem że prowadzicie totalną nagonke- mało to edukacyjne!
~~3c napisał(a): Włączyłem myślenie i wiem że prowadzicie totalną nagonke- mało to edukacyjne!
~~ napisał(a):~~3c napisał(a): Włączyłem myślenie i wiem że prowadzicie totalną nagonke- mało to edukacyjne!
A wy co robicie z ludźmi ,którzy nie zgadzają się z waszą polityką wyniszczającą gminę. Mam prawo do takiej oceny - waszym zdaniem nie i uruchamiacie Sądy, Policję i Prokuraturę.
W gminie Osiecznica koszty dostarczania wody i odprowadzania ścieków są o połowę niższe, drogi piękne , wójt lubiany. Coś jeszcze ?
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~3c napisał(a): Włączyłem myślenie i wiem że prowadzicie totalną nagonke- mało to edukacyjne!
A wy co robicie z ludźmi ,którzy nie zgadzają się z waszą polityką wyniszczającą gminę. Mam prawo do takiej oceny - waszym zdaniem nie i uruchamiacie Sądy, Policję i Prokuraturę.
W gminie Osiecznica koszty dostarczania wody i odprowadzania ścieków są o połowę niższe, drogi piękne , wójt lubiany. Coś jeszcze ?
W gminie Nowogrodziec burmistrz też jest lubiany przez grupkę lizusów którzy czerpią z tego korzyści.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~3c napisał(a): Włączyłem myślenie i wiem że prowadzicie totalną nagonke- mało to edukacyjne!
W gminie Nowogrodziec burmistrz też jest lubiany przez grupkę lizusów którzy czerpią z tego korzyści.
Jakie to sa korzysci.
~~ napisał(a): Wasze poparcie spada szybciej niż notowania PO, więcej profesjonalizmu, bo skończycie na śmietnisku historii.
Nie ukrywam że pomysł stowarzyszenia przyjąłem z zadowoleniem, ale z wykonaniem to według mnie kompletna klapa.