Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratura wszczęła śledztwo
~~& niezalogowany
23 września 2017r. o 14:55
Ok. Bledy ortograficzne są jak najbardziej wybaczalne...niewybaczalnym natomiast jest wyzywanie i ponizanie drugiej osoby, brak szacunku dla czlowieka...tyle w tym temacie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
23 września 2017r. o 16:09
~~& napisał(a): Ok. Bledy ortograficzne są jak najbardziej wybaczalne...niewybaczalnym natomiast jest wyzywanie i ponizanie drugiej osoby, brak szacunku dla czlowieka...tyle w tym temacie.

Ja patrzę na to wszystko z boku ale mam nieodparte wrażenie ,że ten CCC czy jak go zwał 3C prowokuje i podpuszcza, lecz nigdy merytorycznie i bezstronnie się nie wypowiada ,fakt ,że nie wolno dać się ponieść emocjom i ubliżać nawet takiemu człowiekowi ,bo on tylko na to czeka.
~~ niezalogowany
23 września 2017r. o 16:25
Czy można obrazić cyfrę i literę ? Przecież to ta cyfra i litera z imienia i nazwiska obraża ludzi i to za co ? za to ,że są ludzie ,którzy bronią naszych interesów w prost .
Nie wie kto napisał ale atakuje vetowców wskazując tak ,że nie ma problemu z spersonalizowaniem adresata i to jest ok. ? Nie można obrazić nikogo. 3c to kto ?

Nie przeszkadza temu 3c ,że na rynku będzie kostka brukowa in tym, samym panie już w szpileczkach nie pochodzą , ilu starszych i dzieciaków trafi do szpitala, że zaczynają się "...jki " inwestycje przedwyborcze ? Tu trochę , tu trochę. Aby pokazać jak to ciężko "gospodarz" pracuje ? Bawicie się tą gminą jak piaskownicą a udajecie powagę. Żadnych perspektyw. To jest dla mnie problem a nie "Ó".

Zastosowana autokorekta

~~3c niezalogowany
23 września 2017r. o 17:34
Nie, nie przeszkadza mi kostka na rynku. Ba cieszę się że będzie kostka- stop heitowi
~~ niezalogowany
23 września 2017r. o 19:38
~~3c napisał(a): Nie, nie przeszkadza mi kostka na rynku. Ba cieszę się że będzie kostka- stop heitowi

No to tak bez hejtu.

A nie przeszkadza ci, że szkoła w Parzycach razem z terenem wyceniona była przez biegłego na 256.132.000 zł. . a sprzedana za 132.000 zł ??
~~3c niezalogowany
23 września 2017r. o 19:44
Nie, nie przeszkadza mi. Widocznie koszty utrzymania budynku byłyby większe niż czekanie aż ktoś kupi za teoretyczna kwotę budynek popadający w ruinę.
~~do 3C niezalogowany
23 września 2017r. o 20:03
~~3c napisał(a): Nie, nie przeszkadza mi. Widocznie koszty utrzymania budynku byłyby większe niż czekanie aż ktoś kupi za teoretyczna kwotę budynek popadający w ruinę.

Tobie nie przeszkadzałoby to nawet gdyby cały majątek gminy twój dygnitarz roztrwonił, bo ty zawsze swoje 30 srebrników na konto dostaniesz.
~~ niezalogowany
23 września 2017r. o 20:06
~~3c napisał(a): Nie, nie przeszkadza mi. Widocznie koszty utrzymania budynku byłyby większe niż czekanie aż ktoś kupi za teoretyczna kwotę budynek popadający w ruinę.

Nie kłam.

Były osoby chętne, które chciały kupić za 256,000 zł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.