~~ania s. napisał(a): sledziona mnie bolà ...
~~3c napisał(a): Nie jest wam przykro ze peowcy czy tam samorzadowa platforma robi koalicje z Relichowymi bezpartyjnymi? Nie macie żadnego programu sojuszników poza chęcią negowania?
~~do 3C napisał(a):~~3c napisał(a): Nie jest wam przykro ze peowcy czy tam samorzadowa platforma robi koalicje z Relichowymi bezpartyjnymi? Nie macie żadnego programu sojuszników poza chęcią negowania?
Którzy to ci bezpartyjni Relichowi ?bo co ja widzę to twój burmistrz strasznie umizguje się do PISu, który jeszcze nie powiedział ostatniego słowa o dwu kadencyjności.
~~do ccc napisał(a):~~do 3C napisał(a):~~3c napisał(a): Nie jest wam przykro ze peowcy czy tam samorzadowa platforma robi koalicje z Relichowymi bezpartyjnymi? Nie macie żadnego programu sojuszników poza chęcią negowania?
Którzy to ci bezpartyjni Relichowi ?bo co ja widzę to twój burmistrz strasznie umizguje się do PISu, który jeszcze nie powiedział ostatniego słowa o dwu kadencyjności.
Coś konfident ccc zaniemówił.
~~ napisał(a):~~do ccc napisał(a):~~do 3C napisał(a):~~3c napisał(a): Nie jest wam przykro ze peowcy czy tam samorzadowa platforma robi koalicje z Relichowymi bezpartyjnymi? Nie macie żadnego programu sojuszników poza chęcią negowania?
Coś konfident ccc zaniemówił.
3c odezwij się bo jakaś cisza grobowa zapanowała jak przestałeś hejtować.
~~ napisał(a):~~ONR Lomza napisał(a): "Jaka jest różnica pomiędzy kradzieżą dwóch cukierków w Słupsku a kilku kamienic w Warszawie?
Za cukierki był wyrok".
Tweety Tygodnia w Gazecie Warszawskiej.
Jaka jest różnica między wykupywaniu kamienic za bezcen w Warszawie a działek w Nowogrodźcu ? ZERAMI NA KONCIE ...
~~A napisał(a): Różnica jest zasadnicza w przetargu może wziąć udział każdy, można sobie kupić działki przy ul. Bolesławieckiej poniżej adres strony urzędu z ogłoszeniami o przetargach.
http://bip.nowogrodziec.pl/346/407/przetargi.html