~~- napisał(a): na pewno
~~3c napisał(a): Wetorowcy a mi was szkoda! Myslicie ze lud to kupi? Panie chciały kupić po cenie z pierwotnego przetargu tylko zapomniały do niego przystąpić i tak kilka razy? Bez komentarza..
~~3c napisał(a): Wetorowcy a mi was szkoda! Myslicie ze lud to kupi? Panie chciały kupić po cenie z pierwotnego przetargu tylko zapomniały do niego przystąpić i tak kilka razy? Bez komentarza..
~~ napisał(a):~~3c napisał(a): Wetorowcy a mi was szkoda! Myslicie ze lud to kupi? Panie chciały kupić po cenie z pierwotnego przetargu tylko zapomniały do niego przystąpić i tak kilka razy? Bez komentarza..
I słusznie ! Nie wiesz, Nie komentuj ! Tym wpisem "nie wybielisz" sytuacji, która naprawdę wygląda bardzo ponuro.
Widzę, że masz tylko sadystyczną przyjemność dokuczania innym, obojętnie czy coś wiesz, czy nie na jakiś temat. Byleby namieszać !
~~Jyuj napisał(a): Jeżeli sprawa jest w sądzie ( do sprawdzenia przez redakcję ) , to czy nie warto powstrzymać się z komentarzami i poczekać na wyrok?