Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratura wszczęła śledztwo
~~xyz niezalogowany
1 października 2017r. o 21:35
~~do& napisał(a):
~~& napisał(a): Takie organizacje jak Veto uwazają ze im wszystko wolno...a tak nie jest. Pycha bywa zgubna...

Tacy jak ty myślą ,że całe życie będą przy korycie .

I tacy jak CCC i 3C
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~do CCC niezalogowany
1 października 2017r. o 23:53
Pycha kroczy przed upadkiem.
~~ niezalogowany
2 października 2017r. o 8:15
Powinno się przywrócić karę śmierci dla urzędników dopuszczających się korupcji lub wykorzystywanie swojego stanowiska dla własnych korzyści.
Ciekawe ile było by wakatów w administracji samorządowo-rządowej ?
czy 3c "ccc" tak gorliwie bronił tego tematu ?
~~ niezalogowany
2 października 2017r. o 10:15
~~ napisał(a): Powinno się przywrócić karę śmierci dla urzędników dopuszczających się korupcji lub wykorzystywanie swojego stanowiska dla własnych korzyści.
Ciekawe ile było by wakatów w administracji samorządowo-rządowej ?
czy 3c "ccc" tak gorliwie bronił tego tematu ?

To nie jest straszenie urzędników . To jest przypomnienie przepisu, który obowiązywał. Nie wiem dla czego 3 c nie zabiera głosu. Ta sama kara dotyczyła gdy decyzja urzędnika wyrządziła komuś szkodę. To była kara śmierci przez rozstrzelanie.
Moim zdaniem taki przepis powinien być przywrócony i wówczas gospodarka narodowa by ruszyła a poczucie sprawiedliwości było by rzeczywiste.
~~ niezalogowany
2 października 2017r. o 10:58
W pierwszym momencie powyższa wypowiedź zszokowała mnie.

Ale szybko przyszła refleksja, jak długo i wytrwale urzędnicy musieli pracować na tego rodzaju wpisy.
~~ niezalogowany
2 października 2017r. o 16:37
~~ napisał(a): W pierwszym momencie powyższa wypowiedź zszokowała mnie.

Ale szybko przyszła refleksja, jak długo i wytrwale urzędnicy musieli pracować na tego rodzaju wpisy.

Mnie natomiast bardziej szokuje to ,że urzędnicy swoimi nie kompetentnymi decyzjami (lub celowymi) potrafią zrujnować komuś firmę, życie i nikt za to nie odpowiada. Nawet państwo "umywa ręce".To 100 lat temu zrozumiano, że tacy urzędnicy są "szkodnikami" a w naszych czasach chronieni są nawet przez prawo.
TO JEST SZOKUJĄCE !!!!!!!!!!!
~~3c niezalogowany
2 października 2017r. o 17:40
A mnie szokuj internetowi pieniacze i malkontenci....
~~do 3C niezalogowany
2 października 2017r. o 17:49
~~3c napisał(a): A mnie szokuj internetowi pieniacze i malkontenci....

Podobnie jak i mnie dlatego twój obraźliwy wpis na Pana Leszka został zgłoszony na Policję w celu ustalenia twojego IP.Myślę ,że spotkamy się w Sądzie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza