Nie rozumiem problemu...
Szefostwo nie chce wózków ok, ich sprawa. Tylko nalezaloby byc konsekwentnym i gdy skończą sie dni ceramiki dalej omijac ten lokal...
Wczoraj wejście było ,,zagrodzone" sznureczkiem żeby nie wchodzić. Trzeba było czekać aż ktoś podejdzie. Pomyśleć tylko że to taka super restauracja. Gdyby nie zagraniczni goście (którzy jedzą w rynku, sama w obcym mieście też poszłabym do takiej restauracji..) to byłyby pustki....
Brawa dla właścicielki lokalu która ma prawo zakazać wejścia z psem lub wózkiem, bo nie ma prawa które by jej tego zabraniało,zrozumcie wreszcie, właściciel dyktuje warunki, jak się wam to nie podoba skorzystajcie z innego lokalu.Młodzież bardzo roszczeniowa wszystko im się należy.Kiedyś nie było z tym problemu , nie wchodziło się do lokalu z wózkiem, dzieci zostawiało się z babciami.Każdy chce spokojnie posiedzieć, zjeść i porozmawiać w towarzystwie nie koniecznie wysłuchując płaczu dziecka.Jeszcze raz brawa dla właścicielki.
Czy wy ludzie jesteście normalni , prawie każdy ma z nas dzieci ,wnuki ,prawnuki , to my uczymy od małego gdzie można fajnie zjeść i miło spędzić czas ,każdy z nas w swojej rodzinie ma małe dzieci , mam wnuczkę i prawnuczkę ,ale na obiad na pewno nie zaproszę do aniołka bo prawnuczka ma 5-cy . Widać Aniołek przyszłości nie ma ,
~~Jestem za niezalogowany 19 sierpnia 2017r. o 12:35
I bardzo dobrze. Sam pracuję z ludźmi i wiem co to znaczy kiedy rodzice bezstresowo przychodzą załatwiać sprawy z rozwrzeszczanym bękartem. Tego typu zakazy powinny być wszędzie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.